Ellie Pure Palo Santo Geurstokjes - Healing Collection Fragrance sticks - Huisparfum 80 ml

4431593
19.95
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Voordeelstore
4,6 Sterren
Ellie Pure Palo Santo Geurstokjes - Healing Collection Fragrance sticks - Huisparfum 80 ml
19.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Welkom in de betoverende wereld van Ellie Pure Palo Santo geurstokjes! Ben je op zoek naar een harmonieuze mix van geuren die je meenemen op een reis vol aroma's? Ontdek de Healing Collection van Ellie Pure, ontworpen om je mee te nemen op een houtachtige reis met citrus en zoete dennen. En niet alleen dat, de Palo Santo geurstokjes verrijken je ruimte en elimineren ongewenste geuren. Waar wacht je nog op? Duik in de betovering van Palo Santo en ervaar een bron van positieve emoties!

Voordelen

  1. Stap binnen in de betoverende wereld van Ellie Pure Palo Santo geurstokjes!
  2. Ontdek een harmonieuze mix van geuren die je meenemen op een reis vol aroma's.
  3. Laat je betoveren door de scherpe, intrigerende aroma's van Palo Santo.
  4. Deze geurstokjes vullen je huis met een langdurig, aangenaam aroma.
  5. Verrijk je ruimte met geuren geïnspireerd door de landen van het Oosten.
  6. Ervaar de betovering van Palo Santo en laat je zintuigen verlevendigen.
  7. Deze geurverspreider is perfect voor zowel thuis als op kantoor.
  8. Een prachtig cadeau dat dagelijks zorgt voor positieve emoties.

Ontdek de betoverende wereld van Ellie Pure Palo Santo geurstokjes! Onze Healing Collection biedt een harmonieuze mix van geuren die je meenemen op een reis vol aroma's die onze wereld regeren.

Een houtachtige reis voor je zintuigen: De Palo Santo geur doordrenkt met tonen van citrus en zoete dennen scherpt de zintuigen en intrigeert de geest.

Verrijk je ruimte met mystiek genot: De hoogwaardige parfumcomposities van deze geurstokjes nemen je mee naar een mystiek rijk van genot, geïnspireerd door het Oosten.

Specificaties

  • Een houtachtige reis: De Palo Santo aroma diffuser biedt een houtachtige geur doordrenkt met tonen van citrus en zoete dennen. Deze geur scherpt de zintuigen en intrigeert de geest.
  • Verrijk je ruimte: Deze geurstokjes, doordrenkt met de hoogste kwaliteit parfumcomposities, zullen je huis vullen met een langdurig, aangenaam aroma. Speciaal geselecteerde aroma's nemen je mee naar een mystiek rijk van genot, geïnspireerd door de landen van het Oosten.
  • De betovering van Palo Santo: De houtachtige geur van Palo Santo neemt je mee op een unieke reis van citrus en zoete dennen, waardoor je zintuigen worden verlevendigd en intrigeert. Verwen je zintuigen met deze Healing-lijn van Ellie Pure, en laat je meevoeren naar het mystieke land van verrukking.
  • Voor thuis en kantoor: Met een capaciteit van 80 ml is onze Ellie Pure Palo Santo geurverspreider perfect voor zowel thuis als op kantoor. Laat je omgeving gevuld worden met een aangename geur die ongewenste geuren elimineert.
  • Een perfecte toevoeging: Deze geurverspreider is niet alleen een geweldige aanvulling op je ruimte, maar ook een prachtig cadeau dat dagelijks zorgt voor een bron van positieve emoties.
  • Kenmerken:
    • Houdbaarheid: 3 jaar
    • Materiaal: Glas/Hout
    • Geur: Palo Santo
    • Kleur: Zwart
  • Laat Ellie Pure Palo Santo Geurstokjes je omgeving omhullen en je dagelijkse ervaring verrijken met een betoverend aroma dat rust en sereniteit brengt.

Veelgestelde Vragen

1. Wat maakt de Palo Santo geurstokjes van Ellie Pure zo speciaal?
De Palo Santo geurstokjes van Ellie Pure zijn speciaal ontworpen om je mee te nemen op een reis vol heerlijke geuren. Ze bieden een harmonieuze mix van houtachtige tonen met citrus en zoete dennen, die je zintuigen scherpen en je geest intrigeren.

2. Hoe kan ik mijn ruimte verrijken met deze geurstokjes?
Doordat ze doordrenkt zijn met hoogwaardige parfumcomposities, vullen deze geurstokjes je huis met een langdurig, aangenaam aroma. De speciaal geselecteerde aroma's nemen je mee op een mystieke reis van genot, geïnspireerd door de landen van het Oosten.

3. Wat maakt de Palo Santo geur van Ellie Pure zo betoverend?
De betoverende geur van Palo Santo is een unieke mix van citrus en zoete dennen, die je zintuigen verlevendigt en intrigeert. Verwen jezelf met deze Healing-lijn van Ellie Pure en laat je meevoeren naar het mystieke land van verrukking.

4. Zijn deze geurstokjes geschikt voor zowel thuis als op kantoor?
Absoluut! Met een capaciteit van 80 ml is onze Palo Santo geurverspreider perfect voor zowel thuis als op kantoor. Laat je omgeving gevuld worden met een aangename geur die ongewenste geuren elimineert.

5. Kunnen deze geurstokjes ook dienen als een prachtig cadeau?
Zeker weten! Naast dat ze een geweldige aanvulling zijn op je ruimte, zijn deze geurstokjes ook een prachtig cadeau dat dagelijks zorgt voor een bron van positieve emoties. Verwen jezelf of verras iemand anders met deze betoverende Palo Santo geurverspreider.

Productspecificaties

  • Merk: Dr. Marcus
  • Garantietermijn: Geen garantie
  • EAN: 5903686501241
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Glas

Beoordelingen

Gesponsorde producten