ELRO FB1800 Blusdeken 1.80m x 1.20m - Hardcover hoes

2140550
26.94
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
ELRO-Europe
4,7 Sterren
ELRO FB1800 Blusdeken 1.80m x 1.20m - Hardcover hoes
26.94
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Door de handige verpakking hang je de blusdeken makkelijk op in je woning op plekken waar een brand zou kunnen ontstaan. 

Wanneer brand ontstaat trek je aan de twee hendels en kun je de deken vliegensvlug over de brand plaatsen, waardoor je de zuurstof wegneemt en de brand eenvoudig en veilig blust. Het voordeel van deze blusdeken ten opzichte van een brandblusser is dat de brand wordt geblust zonder dat er overblijfselen als poeder of schuim achter blijven.Door de handige verpakking hang je de blusdeken makkelijk op in je woning op plekken waar een brand zou kunnen ontstaan.  Wanneer brand ontstaat trek je aan de twee hendels en kun je de deken vliegensvlug over de brand plaatsen, waardoor je de zuurstof wegneemt en de brand eenvoudig en veilig blust. Het voordeel van deze blusdeken ten opzichte van een brandblusser is dat de brand wordt geblust zonder dat er overblijfselen als poeder of schuim achter blijven.

Hoe gebruik je de blusdeken?

De ELRO-blusdeken is een veilig en zeer effectief product om een beginnende brand te blussen. Om dergelijke beginnende branden te blussen is het belangrijk om snel te kunnen handelen. Hang daarom de blusdeken in ruimtes waar mogelijk een brand kan uitbreken op een plek waar je makkelijk bij kunt. Bij brand trek je aan de hendels om de deken uit de verpakking te halen. Vervolgens plaats je de deken over het brandende object en zorg je dat de zijkanten goed aansluiten. De deken is gemaakt van een geweven glasvezel. Dit materiaal is soepeler dan bij andere blusdekens, waardoor de deken beter aansluit, effectiever de zuurstof wegneemt en dus efficiënter blust.Laat de deken enkele minuten over de brandhaard liggen zodat je zeker bent dat de brand gedoofd is. Na gebruik de blusdeken weggooien.

Specificaties

- Afmetingen: 1.80m x 1.20m

- Geschikt voor beginnende branden

- Ook geschikt voor personen

- Gemaakt van een hoge kwaliteit geweven glasvezel

- Incl. hardcover verpakking met ophang-oog

Voor welke branden is de blusdeken geschikt?

Je gebruikt de ELRO-blusdeken om kleine en beginnende branden te blussen. Denk hierbij aan vuilnisbak- of kledingbranden. Gebruik voor je veiligheid de blusdeken niet bij olie-of vetbranden.

Onderhoud

Haal de blusdeken elk jaar uit de verpakking en vouw hem helemaal uit. Check de deken vervolgens op schades of kleurverschillen. Check tevens of de hendels nog stevig aan de deken vast zitten. Gooi de deken weg wanneer je schade tegenkomt.

Productspecificaties

  • Merk: Elro
  • EAN: 8719699343764
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Kleur: Rood
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 120x180x25 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten