Emerio Pizzarette Cool Wall PO-112135 - 4 personen

4.6667 Sterren
9 beoordelingen
Emerio Pizzarette Cool Wall PO-112135 - 4 personen
Emerio Pizzarette Cool Wall PO-112135 - 4 personen
Emerio Pizzarette Cool Wall PO-112135 - 4 personen
Emerio Pizzarette Cool Wall PO-112135 - 4 personen
Bekijk video(s)
1567131
49.99
Dit product is uitverkocht

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Emerio Pizzarette Cool Wall PO-112135 - 4 personen met een extra geïsoleerde koepel waardoor deze minder warm wordt. Er gaat niets boven een zelfgemaakte pizza. En wat is er nu gezelliger dan gourmetten? Met deze Pizzarette maakt iedereen zélf zijn eigen mini-pizza’s, gewoon aan tafel. Midden op tafel staat de speciale Italiaanse pizzaoven met zijn echte terracotta koepel.Daaromheen verzamel je de pizzabodems en alle ingrediënten: tomatensaus, uienringen, mozzarella, geraspte Parmezaanse kaas, olijven, ansjovis, paprika, tomaten, ham, salami, chorizo, Spaanse pepers, champignons, artisjokhartjes, gerookte zalm, garnalen, verse kruiden, olijfolie.

Alles wat nodig is voor overheerlijke pizza’s. Zo kun je zelf bepalen wat voor pizza je wil maken en eten. Een Margharita, een Quattro Formaggi, een vegetarische pizza of een eigen persoonlijke combinatie, zoals een superpittige ‘Atomic Pizza’? Laat je leiden door jouw eigen fantasie en creëer de lekkerste pizza’s die er bestaan.

Doordat de bakplaat van deze Pizzarette Coolwall een anti-aanbaklaag heeft, zijn de pizza's sneller klaar. Het deeg komt namelijk direct in contact met de bakplaat. Door de speciale warmtebron wordt de warmte egaler verdeelt en krijg je een nog beter bakresultaat. Door de speciale warmtebron wordt de warmte egaler verdeelt en krijg je een nog beter bakresultaat.

De baktijd van een mini-pizza in de pizzarette hangt af van verschillende factoren. Het soort deeg, de vulling, hoeveel pizza's er tegelijkertijd in gaan. Gewoonlijk duurt het bakken ongeveer zeven minuten. Tijdens het wachten kun je al eventueel een nieuwe pizza creëren op jouw bord.

Het leuke van de pizzarette is dat je niet alleen jezelf, maar ook jouw familie kunt verrassen. Deel jouw pizza met iemand anders, proef elkaars pizza's en ontdek nieuwe culinaire hoogstandjes op pizzagebied. Je kunt zelfs wedstrijden organiseren, waarbij iedereen elkaars pizza's met punten waardeert. Degene die aan het eind van de avond de meeste punten heeft, wint de pizzatrofee.

Specificaties

  • Merk: Emerio
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Merk: Emerio
  • Artikelnummer: 4005581
  • EAN: 7350034659266
  • Maximaal aantal personen: 4
  • Aan/uit indicator: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Metaal Steen
  • Afmeting (cm): 36x36x29 (LxBxH)

Reviews

Gesponsorde producten