Enchantimals Stadswoning - Speelfigurenset - Poppenhuis - Vanaf 4 jaar

4185811
44.99
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Bobbel-Home
4,3 Sterren
Enchantimals Stadswoning - Speelfigurenset - Poppenhuis - Vanaf 4 jaar
44.99
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Woon in de wolken met deze Enchantimals speelset van een echte stadswoning! Het huis is maar liefst 71 cm hoog, heeft 6 speelplekken en zit boordevol verhalen. En natuurlijk zijn de pop Palmer Pomerianan™ (ruim 15 cm) en haar puppy Pommy™ er ook bij!

Er zijn 3 verdiepingen. Op de begane grond is een café met een buitenterras, op de 1e etage vind je een woonkamer en een keuken, op de 2e etage is de slaapkamer en op het dak kun je een duik nemen in een 'zwembad'. De kleurrijke speelset heeft een balkon, een brandtrap en een deur die echt open kan - met een puppydeurtje voor Pommy natuurlijk.

Deze dwergkeeshondjes nodigen graag andere Enchantimals vriendjes uit in hun stadshuis. Het is een geweldige plek in de stad om te chillen! Met accessoires als een bed, een bank, een koelkast die open kan, drankjes, toetjes en nog veel meer hebben kids alles wat ze nodig hebben om samen met deze Enchantimals vriendjes te genieten van het leven in de stad!

Kleuren en versieringen kunnen variëren. Kenmerken Woon in de wolken in dit Enchantimals stadshuis! Het huis is maar liefst 71 cm hoog, heeft 6 speelplekken en meer dan 15 accessoires om zelf allerlei verhalen te bedenken. En natuurlijk zijn de pop Palmer Pomerianan (ruim 15 cm) en haar huisgenootje puppy Pommy er ook bij.

Er zijn 3 verdiepingen. Er is een café met een buitenterras, een woonkamer en een keuken, een slaapkamer en op het dak kun je een duik nemen in een 'zwembad'. Ook de buitenkant van het huis is helemaal af met een balkon, een brandtrap en een deur die echt open kan - met een puppydeurtje voor Pommy natuurlijk.

Met accessoires als een bed, een bank, een koelkast, drankjes, toetjes en nog veel meer hebben kids alles wat ze nodig hebben om samen met deze Enchantimals vriendjes te genieten van het leven in de stad! Geweldig cadeau voor kinderen van 4 jaar en ouder en stimuleert creatieve spellen.

Productspecificaties

  • Merk: Enchantimals
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 0194735063161
  • Speelgoedthema: Film, TV en Muziek
  • Materiaal: ABS Acrylonitril-butadieen-styreen
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0
  • Werkt op batterijen: Nee

Beoordelingen

Gesponsorde producten