Ergodu - Bureaustoel met verstelbare armleuningen

4483730
159.99
Je kunt 31 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 31 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Podobrace
4 Sterren
Ergodu - Bureaustoel met verstelbare armleuningen
159.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Ergodu Bureaustoel met Verstelbare Armleuningen is ontworpen met oog voor detail en biedt de perfecte combinatie van ergonomie en elegantie voor uw werkruimte. Doordat deze bureaustoel zeer aanpasbaar is kan deze altijd worden gevormd naar uw lichaam. Hierdoor kan u langer ongestoord productief werken.

 

Ademend ontwerp

Door gebruik te maken van ademende stof op zowel de zitting en rugleuning is deze Ergodu bureaustoel zeer comfortabel op de warmste dagen. De rugleuning is gemaakt van elastisch mesh dit zorgt ervoor dat de rugleuning naast ademend ook nog eens zeer comfortabel is.

 

Ergonomisch voor iedereen

Iedereen thuis of op kantoor verdient een goede ergonomische houding. De Ergodu Bureaustoel met Verstelbare Armleuningen biedt deze ondersteuning met ingebouwde lendensteun. 

 

Verder zijn de armleuningen in hoogte verstelbaar. Dit zorgt ervoor dat uw armen en schouders altijd de juiste ondersteuning hebben die nodig is voor langdurig werk. Tot slot is ook de hoofdsteun van deze bureaustoel verstelbaar, zodat uw hoofd en nek optimaal kunnen rusten.

 

Dankzij de verstelbaarheid en het ergonomische ontwerp is deze Ergodu bureaustoel geschikt voor langdurige werksessies, en dat zonder uw budget te overschrijden.

 

Montage

Ergodu staat bekend om zijn zeer duidelijke instructies. Deze stoel is dan ook gemakkelijk te installeren binnen 10-20 minuten. De inbussleutel is hierbij inbegrepen. Deze montagehandleiding is ook gemakkelijk te downloaden vanaf deze pagina.

 

Productspecificaties

  • Merk: Ergodu
  • EAN: 8720663639936
  • In hoogte verstelbaar: Ja
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 130
  • Draaibaar: Ja
  • Zithoogte (cm): 50.0
  • Armleuning: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Inclusief hoofdsteun: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten