Ergodu Ergonomische Bureaustoel met Opklapbare Armleuningen

4483729
119.99
Je kunt 23 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 23 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Podobrace
4 Sterren
Ergodu Ergonomische Bureaustoel met Opklapbare Armleuningen
119.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Ergodu Ergonomische Bureaustoel met Opklapbare Armleuningen stelt een nieuwe norm voor betaalbare bureaustoelen door een efficiënt ontwerp te combineren met een focus op ergonomische stabiliteit en ondersteuning. Dit zorgt voor zowel kortetermijn- als langetermijncomfort, allemaal tegen een zeer betaalbare prijs.

 

Ademend ontwerp

Door gebruik te maken van ademende stof op zowel de zitting, rugleuning en armleuningen is deze Ergodu bureaustoel ook zeer comfortabel op de warmste dagen. Dit zorgt ervoor dat u in elke omstandigheid productief kunt werken.

 

Ergonomisch voor iedereen

Elk persoon thuis of op kantoor verdient ergonomische wervelkolomondersteuning. De Ergodu Ergonomische Bureaustoel met Opklapbare Armleuningen biedt deze ondersteuning met ingebouwde lendenversteviging, en bevordert het welzijn met zijn geavanceerde ontwerp, allemaal zonder uw budget te overschrijden.

 

Ruimtebesparend

De voet van de Ergodu Ergonomische Bureaustoel met Opklapbare Armleuningen is maar 65 cm breed. Hierdoor past deze bureaustoel gemakkelijk in elke (kleinere) ruimte. Daarnaast kunnen de met stof beklede armleuningen omhoog vouwen zodat u de bureaustoel gemakkelijk onder uw bureau of tafel kunt schuiven wanneer u de bureaustoel niet gebruikt. Dit bespaart niet enkel ruimte, maar oogt ook heel professioneel en verzorgd.

 

Montage

Ergodu staat bekend om zijn zeer duidelijke instructies. Deze stoel is dan ook gemakkelijk te installeren binnen 10-20 minuten. De inbussleutel is hierbij inbegrepen. Deze montagehandleiding is ook gemakkelijk hieronder te downloaden.

 

Productspecificaties

  • Merk: Ergodu
  • EAN: 8720663639455

Beoordelingen

Gesponsorde producten