Esbit Blokjes Solid Fuel - 8 Stuks - 27gr per Stuk - 15min Brandtijd

3974103
21.90
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Sharp-as-a-Knife
4,6 Sterren
Esbit Blokjes Solid Fuel - 8 Stuks - 27gr per Stuk - 15min Brandtijd
21.90
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Esbit Blokjes Solid Fuel - 8 Stuks - 27gr per Stuk - 15min Brandtijd

De Solid Fuel Esbit blokjes zijn je grootste vriend als je kampeert in de wilde natuur of in een noodsituatie belandt. Maak een vuurtje, bereid een maaltijd of kook simpelweg water. Met de Esbit blokjes start je ook een kampvuur of BBQ.

Bedacht en voor het eerst gemaakt in 1936. De Esbit blokjes zijn gemaakt van hexamine en zijn brandstof tabletten om vuur mee te kunnen maken. De naam Solid Fuel komt logischerwijs voort uit het feit dat de Esbit blokjes in vaste vorm zijn, in tegenstelling tot bijvoorbeeld alcohol of gas. Dit maakt de Solid Fuel makkelijk mee te nemen als je de wilde natuur intrekt en voor je tent een vuurtje wil maken.

De Esbit blokjes zijn ideaal om water te koken, eten op te warmen of een vuurtje te starten. Ze zijn niet explosief en geven geen vonken of rook af bij gebruik. Na gebruik houd je vrijwel geen residu over. Dit maakt de Esbit blokjes extra veilig voor gebruik. Steek met een aansteker of lucifer een tablet van 27 gram aan en hij brandt voor ongeveer 15 minuten. De blokjes zijn zelfs bruikbaar op grote hoogten en als het vriest. In het pakketje zitten 8 Esbit blokjes die individueel waterdicht zijn verpakt in een folie.

  • Solid Fuel Esbit Blokjes, 8 stuks van 27 gram
  • Hexamine tablet in vaste vorm voor het maken van vuur
  • Perfect om water/voedsel te koken of een BBQ of kampvuur aan te maken
  • Geen vonken of rook bij aansteken en vrijwel geen residu na uitbranden blokje
  • Individueel verpakt in een blister voor veilig meenemen

Garantie

Alle Esbit producten zijn voorzien van een beperkte levenslange garantie, wat wil zeggen dat defecten in het materiaal en productiefouten onder de garantie vallen, zolang er sprake is van normaal dagelijks gebruik. Bij handmatige bewerking van je Esbit-product vervalt deze garantie.

Het merk

Al sinds 1936 is Esbit een bekende naam in het Outdoor-segment. Het bedrijf ontstond in Hamburg na het ontwerpen van een kookstel voor in de buitenlucht en het creëren van een brandstof die niet vloeibaar en dus gemakkelijk mee te nemen is. Sinds dat moment is het bedrijf en daarmee het productenportfolio flink gegroeid. Het familiebedrijf wordt geleid door Philip en Robert, alweer de derde generatie van de familie Paap. Allemaal vanuit de gedachte om zoveel mogelijk volwaardige outdoor-producten te vervaardigen, waar de consument écht op kan vertrouwen.

Productspecificaties

  • Merk: Esbit
  • EAN: 8711942014926
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 80x70x17 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten