Esbit Majoris Waterfles - 1 Liter - Grijs - RVS Drinkfles - Lusdop

3884931
31.10
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Sharp-as-a-Knife
4,6 Sterren
Esbit Majoris Waterfles - 1 Liter - Grijs - RVS Drinkfles - Lusdop
31.10
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Met de Esbit Majoris waterfles geniet je de hele dag van lekker koud drinken. De RVS drinkfles heeft namelijk een ruime inhoud 1 liter en is geschikt voor elke situatie, of je nou gaat hiken in de bergen of gewoon lekker in het park gaat picknicken.

  • Met de Majoris RVS drinkfles van Esbit geniet je overal van je favoriete verfrissende drank. Met 1 liter ruime inhoud om de dag goed door te komen.
  • De Majoris waterfles is gemaakt van hoge kwaliteit Duits roestvrij staal. Op de RVS drinkfles zit een mooie en stevige koelgrijze poedercoating.
  • Met de handige lusdop hang je de Majoris eenvoudig aan bijvoorbeeld je rugzak. Of neem de RVS drinkfles lekker makkelijk mee in de hand.
  • De Majoris heeft een wijde drinkopening. Hierdoor kan je de drinkfles ook eenvoudig met een afwasborstel schoonmaken na gebruik.
  • De Majoris waterfles is door de handige lusdop 100% lekbestendig af te sluiten. Een fijne gedachte als je veel onderweg bent en hem in je tas stopt.

Op de Majoris RVS drinkfles zit een handige lusdop. Aan de lus hang je de waterfles makkelijk op, bijvoorbeeld met een karabijn aan je rugzak. Natuurlijk kan je de Esbit RVS waterfles ook gewoon makkelijk aan het oog meenemen in je hand. Door de lusdop is de fles tevens 100% lekbestendig. De Majoris is gemaakt van hoge kwaliteit roestvrij staal met een hoogwaardige koelgrijze poedercoating.

Op de onderkant van de fles zit een antslip-pad waarmee de ondergrond is beschermd tegen krassen. Ook heb je wat extra stabiliteit als je de Majoris ergens neerzet. De waterfles is makkelijk schoon te maken door de wijde opening. De Majoris RVS drinkfles heeft een stijlvol ontwerp waar gebruiksgemak voorop staat. De Majoris is een vriend die overal mee naartoe gaat.

Garantie

Alle Esbit producten zijn voorzien van een beperkte levenslange garantie, wat wil zeggen dat defecten in het materiaal en productiefouten onder de garantie vallen, zolang er sprake is van normaal dagelijks gebruik. Bij handmatige bewerking van je Esbit-product vervalt deze garantie.

Het merk

Al sinds 1936 is Esbit een bekende naam in het Outdoor-segment. Het bedrijf ontstond in Hamburg na het ontwerpen van een kookstel voor in de buitenlucht en het creëren van een brandstof die niet vloeibaar en dus gemakkelijk mee te nemen is. Sinds dat moment is het bedrijf en daarmee het productenportfolio flink gegroeid. Allemaal vanuit de gedachte om zoveel mogelijk volwaardige outdoor-producten te vervaardigen, waar de consument écht op kan vertrouwen.

Productspecificaties

  • Merk: Esbit
  • EAN: 4260149871336
  • Inhoud in liters: 1.0
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: RVS
  • Afmeting (cm): 81x81x260 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 211.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten