Esbit Opvouwbare BBQ - RVS - Steenkool - Opbergtas met Schouderriem

3884818
115.40
Je kunt 23 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 23 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Sharp-as-a-Knife
4,6 Sterren
Esbit Opvouwbare BBQ - RVS - Steenkool - Opbergtas met Schouderriem
115.40
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Esbit Opvouwbare BBQ - RVS - Steenkool - Opbergtas met Schouderriem

Barbecueën op een zomeravond in je achtertuin. Heerlijk toch. Wat als je die BBQ kan verplaatsen naar het park of strand. Met de Esbit opvouwbare BBQ ben je niet gelimiteerd tot je achtertuin. Hij gaat, inclusief steenkolen, overal mee naartoe.

De vrijheid om te kunnen barbecueën waar je wilt. Dat was de gedachte van Esbit bij het ontwerpen van haar opvouwbare BBQ. En dat kan. De barbecue is ontworpen met oog op optimaal gebruiksgemak. Hij is makkelijk in en uit te klappen, het rooster is op 3 verschillende hoogtes op te hangen en de opvouwbare BBQ heeft een klein standaard en windscherm. Alles is gemaakt van hoge kwaliteit roestvrij staal.

Ook over transport is nagedacht. De opvouwbare BBQ komt namelijk met een stevige waterafstotende nylon opbergtas. Ook zit er een waterdichte zak bij om de steenkolen in te bewaren. Het rooster, roosterhandvat, windscherm en de kolentas berg je op in de barbecue waarna je hem dichtvouwt. Na gebruik schuif je de opvouwbare BBQ zo in de opbergtas. Alle essentials om te barbecueën. Sla de opbergtas over je schouder en op naar het park, strand of waar je wilt.

  • Esbit Opvouwbare BBQ werkend op steenkolen met 3 hoogtestanden
  • Met rooster, handvat voor het rooster, kleine standaard, windscherm en waterdichte zak voor kolen
  • Gemaakt van hoge kwaliteit roestvrij staal
  • Inclusief waterdichte nylon opbergtas met schouderiem
  • Perfect om overal te kunnen barbecueën

Garantie

Alle Esbit producten zijn voorzien van een beperkte levenslange garantie, wat wil zeggen dat defecten in het materiaal en productiefouten onder de garantie vallen, zolang er sprake is van normaal dagelijks gebruik. Bij handmatige bewerking van je Esbit-product vervalt deze garantie.

Het merk

Al sinds 1936 is Esbit een bekende naam in het Outdoor-segment. Het bedrijf ontstond in Hamburg na het ontwerpen van een kookstel voor in de buitenlucht en het creëren van een brandstof die niet vloeibaar en dus gemakkelijk mee te nemen is. Sinds dat moment is het bedrijf en daarmee het productenportfolio flink gegroeid. Het familiebedrijf wordt geleid door Philip en Robert, alweer de derde generatie van de familie Paap. Allemaal vanuit de gedachte om zoveel mogelijk volwaardige outdoor-producten te vervaardigen, waar de consument écht op kan vertrouwen.

Specificaties

  • Merk: Diverse
  • EAN: 4260149871152
  • Kleur: Zilverkleurig
  • Materiaal: Staal
  • Afmeting (cm): 30,5 (H)

Beoordelingen

Gesponsorde producten