Esbit Spiritus/Alcohol Brander - Messing - Compact - Met Handvat

3884984
19.60
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Sharp-as-a-Knife
4 Sterren
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Esbit Spiritus/Alcohol Brander - Messing - Compact - Met Handvat

De Esbit alcohol brander is de ideale brander om overal mee naartoe te nemen. Of je nu een lange fietsroute gaat rijden of diep in de wilde natuur gaat kamperen. Je kunt de alcohol brander gebruiken met verschillende kleine potten en pannen.

De alcohol brander van Esbit is gemaakt van messing en heeft een handig vouwbaar handvat. Hiermee kan je de deksel verschuiven om zo zelf te bepalen hoe groot de vlam wordt. In de binnenkant van de alcohol brander zit een rubberen ring om het lekken van alcohol te voorkomen. Ook neem je zo veilig de alcohol brander overal mee naartoe. De alcohol brander zit tevens in verschillende kooksets van Esbit, zoals de CS2350WN en de CS985ST.

  • Esbit Spiritus/Alcohol Brander
  • Gemaakt van messing, een legering van koper en zink
  • Ultralicht met een gewicht van slechts 92 gram
  • Vlamregelaar voor koken met vouwbaar handvat voor veilig vasthouden
  • Lekbestendig door rubberen ring voor veilig meenemen

Garantie

Alle Esbit producten zijn voorzien van een beperkte levenslange garantie, wat wil zeggen dat defecten in het materiaal en productiefouten onder de garantie vallen, zolang er sprake is van normaal dagelijks gebruik. Bij handmatige bewerking van je Esbit-product vervalt deze garantie.

Het merk Esbit

Al sinds 1936 is Esbit een bekende naam in het Outdoor-segment. Het bedrijf ontstond in Hamburg na het ontwerpen van een kookstel voor in de buitenlucht en het creëren van een brandstof die niet vloeibaar en dus gemakkelijk mee te nemen is. Sinds dat moment is het bedrijf en daarmee het productenportfolio flink gegroeid. Het familiebedrijf wordt geleid door Philip en Robert, alweer de derde generatie van de familie Paap. Allemaal vanuit de gedachte om zoveel mogelijk volwaardige outdoor-producten te vervaardigen, waar de consument écht op kan vertrouwen.

Specificaties

  • Merk: Esbit
  • EAN: 4260149870438
  • Materiaal: Edelstaal
  • Afmeting (cm): 74x74x46 (LxBxH)

Reviews

Gesponsorde producten