Essentiële Etherische Olie Set - 8 Flesjes van 10ml - Diverse Geuren - van het Merk

4056066
13.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PoetsenNL
3,9 Sterren
Essentiële Etherische Olie Set - 8 Flesjes van 10ml - Diverse Geuren - van het Merk
13.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de kracht van heerlijke geuren met deze geurset bestaande uit 8 verschillende etherische oliën. De essentiële olie set bevat 8 flesjes van 10ml met uiteenlopende geuren zoals lavendel, aardbei, honingmeloen, musk, oceaan, rozen, jasmijn en vanille. Elk flesje bevat een unieke blend van natuurlijke oliën, zorgvuldig samengesteld om een bijzondere geurbeleving te bieden.


Pluspunten

- De set bevat een breed assortiment aan geuren, voor elke stemming een passende geur - Elke etherische olie is gemaakt van natuurlijke oliën, wat zorgt voor een pure geurbeleving - De flesjes zijn makkelijk in gebruik en kunnen op vele manieren toegepast worden - Door de hoogwaardige kwaliteit van de oliën gaan ze lang mee - De etherische olie set is ook ideaal om cadeau te geven


Unieke geurbeleving

Elke etherische olie in deze geurset biedt een unieke geurbeleving. Zo brengt de lavendelolie rust en ontspanning, terwijl de geur van aardbei juist energie en vrolijkheid opwekt. Of je nu behoefte hebt aan een moment van rust of juist een oppepper nodig hebt, in deze set vind je de passende geur.


Verschillende toepassingen

De etherische oliën uit deze set kunnen op verschillende manieren worden toegepast. Ze zijn perfect voor gebruik in een oliebrander of diffuser, maar kunnen ook gebruikt worden voor het parfumeren van zelfgemaakte cosmetica of het verfrissen van het huis.


Specificaties

- Aantal flesjes: 8 - Inhoud per flesje: 10ml - Geuren: lavendel, aardbei, honingmeloen, musk, oceaan, rozen, jasmijn, vanille - Samenstelling: natuurlijke oliën - Toepassing: oliebrander, diffuser, cosmetica, huisparfum - Verpakking: in een set - Producttype: etherische olie set

Productspecificaties

  • Merk: Arti Casa
  • EAN: 7435847538530
  • Aantal stuks in verpakking: 8

Beoordelingen

Gesponsorde producten