Expeditions: Rome - PC

3958745
41.27
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Expeditions: Rome - PC
41.27
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Expeditions: Rome kopen voor PC!

In Expeditions: Rome voor PC ligt de toekomst van Rome in jouw handen!

Als speler neem je de rol aan van de Jonge Legatus, wiens vader is vermoord door een onbekende politieke tegenstander. Je vertrekt naar de hoofdstad om je aan te sluiten bij de legendarische Praetorian Guard. Vanaf dat moment is het aan jou om bondgenoten te vinden, veldslagen te winnen en uiteindelijk de samenzweerders te ontmaskeren en het Romeinse rijk te redden!

Bepaal het lot van Rome

Beslis zelf hoe mensen jou en Rome zien. Sla je toe met ijzeren vuist, of probeer je juist diplomatie toe te passen? Omarm je de politieke nalatenschap van de Republiek of probeer je een weg te vinden in de complexe politiek van de Romeinse Senaat? Elke keuze is belangrijk. Jij beslist over het lot van het legioen, je trouwe metgezellen en Rome zelf!

Het spel bevat turn-based gevechten waarin je jouw leger van Romeinse soldaten tegenover vijandelijke troepen kan zetten. Je kan je tactiek aanpassen aan verschillende soorten tegenstanders en omgevingen, om de overwinning te behalen. Het spel biedt een rijke verhaallijn vol intriges, verraad en moeilijke keuzes, waarbij jouw keuzes invloed hebben op het verloop van het spel.

Kies jouw eigen personage

Neem de rol aan van een ambitieuze Romeinse Legatus en bepaal je eigen lot! Creëer je eigen unieke personage door het aanpassen van uiterlijk, geslacht, klasse en vaardigheden, en vorm je speelstijl voor de tactische uitdagingen die voor je liggen.

Turn-based gevechten in een prachtige wereld

Bereid je voor op strategische turn-based gevechten, waarbij elk wapen je potentie op het slagveld beïnvloedt dankzij een diepgaand op vaardigheden gebaseerd actiesysteem. Verken een prachtig vormgegeven wereld vol kleurrijke omgevingen, waaronder Noord-Afrika, Griekenland, Gallië en het majestueuze Rome zelf.

Een op de geschiedenis geïnspireerd verhaal

Ga op avontuur met vijf unieke metgezellen, elk met uitgebreide achtergrondverhalen en unieke persoonlijkheden die je reis verrijken. Jouw keuzes hebben echte impact in een door geschiedenis geïnspireerd verhaal vol politieke intriges en persoonlijk drama, volledig verteld door middel van voice-over.

3 uitgebreide campagnes

Leid je legioen naar de overwinning in drie uitgebreide campagnes in Griekenland, Noord-Afrika en Gallië. Rekruteer soldaten, verbeter je kamp, verover regio's, exploiteer middelen en verdedig je gebieden terwijl je opklimt naar roem en glorie in het Romeinse Rijk.

Geschikt voor leeftijden vanaf 12 jaar.

Bekijk de gameplay trailer van Expeditions: Rome!

Productspecificaties

  • Merk: THQ Nordic
  • Adviesleeftijd: vanaf 12 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: THQ Nordic
  • EAN: 9120080077004
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: PC

Beoordelingen

Gesponsorde producten