FEDEC 2 Persoons Hangmat - Opbergtas - bevestigingsmateriaal - Blauw/Groen

4051567
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
DealDonkey
4,2 Sterren
FEDEC 2 Persoons Hangmat - Opbergtas - bevestigingsmateriaal - Blauw/Groen
19.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ben je op zoek naar een stevige hangmat waar je zelfs met ze 2e in kan liggen? Met de FEDEC 2-persoons hangmat lig je samen met je partner in de zon luieren in een comfortabele mat is precies wat je nodig hebt om lekker te ontspannen. De grote hangmat biedt veel comfort, ook wanneer je er samen in plaatsneemt. Ideaal voor bijvoorbeeld de tuin of op vakantie op de camping. Zeker ook omdat de hangmat altijd gemakkelijk op te hangen is.

Iedereen kan hem ophangen
Het sterke pluspunt van de Fedec 2-persoons hangmat is dat deze door iedereen gemakkelijk is op te hangen. De set wordt namelijk niet alleen met de ruime mat geleverd. Ook zit er een ophangsysteem bij. Dit bestaat uit een ophangkoord en twee stevige karabijnhaken. Daardoor is het voor iedereen mogelijk om de mat goed op te hangen, bijvoorbeeld in de tuin. Er hoeft geen zorg te zijn dat de hangmat niet sterk genoeg is, want de materialen zijn allemaal van de beste kwaliteit. Wanneer je ermee klaar bent, is de mat weer net zo gemakkelijk op te ruimen in de opbergtas.

Een plek om te genieten
De Fedec 2-persoons hangmat is vooral een plek om te genieten. De warme dagen die de Nederlandse zomers tegenwoordig kennen, maken het wel heel aantrekkelijk om gewoon even te luieren en niets te doen. Lekker met een boek en een koud drankje jezelf terugtrekken is dan alles wat je wilt. Meer heb je ook niet nodig om te genieten van al het goede dat het leven te bieden heeft.

Specificaties

  • Merk: Fedec
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 8720168573919
  • Wasbaar: Ja
  • Vorm: Ovaal
  • Weerbestendig: Ja
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Katoen

Beoordelingen

Gesponsorde producten