FEDEC Stoelpoot Beschermers - Doppen - Viltjes - Zwart - 17-21mm - 24 stuks

Omschrijving

Heb jij ook vaak krassen op je vloer met als oorzaak het schuiven van stoelen? Met de Fedec stoelpoot beschermers ben jij volledig van dit probleem af! Deze doppen voor onder de stoelpoten zorgen er namelijk voor dat de stoelpoot niet direct over de vloer schuift en dus geen krassen achter laten. Daarnaast helpt het ook tegen het vervelende geluid van stoelpoten die direct over de vloer schuiven. Dit probleem is ook opgelost door het materiaal waarvan de viltjes gemaakt zijn.

Geen krassen en geluiden bij het schuiven van stoelen
De Fedec stoelpoot beschermers zijn een ideale oplossing tegen krassen op de vloer en het vervelende geluid van schuivende stoelen. De stoelpoot beschermers zijn namelijk gemaakt van siliconen waardoor het schuiven van stoelen geen geluid meer zal geven. Verder zitten er aan de onderkant van de stoelpoot beschermers ook viltjes. Deze viltjes zorgen er weer voor dat er geen krassen ontstaan aan de vloer en de stoel wel te schuiven blijft.

Kwaliteit van Fedec
De stoelpoot beschermers van Fedec zijn van hoogstaande kwaliteit siliconen gemaakt. Zoals eerder vermeld zorgen deze siliconen voor een goede bescherming van de stoelpoten én de vloer. Deze doppen voor onder de stoelpoten zijn zo gemaakt dat ze op veel verschillende stoelpoten passen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door middel van het siliconen materiaal wat uitrekbaar is. Daarnaast is het design ontworpen met aan de bovenkant kleine inkepingen waardoor het siliconen wat kan worden uitgerekt voor dikkere stoelpoten, maar ook goed klemt op kleinere stoelpoten. De diameter van de siliconen stoelpoot beschermers van Fedec hebben een diameter van 2,5 centimeter en een hoogte van evenwel 2,5 centimeter.

? PLUSPUNTEN

? Gemakkelijk in gebruik
? Gemaakt van rekbaar siliconen met viltjes onderop
? Pasvorm voor verschillende maten stoelpoten
? Geen vervelende geluiden en krassen op de vloer meer
? Kwaliteit van FEDEC

Specificaties

  • Type: Stoelpoot beschermers
  • Aantal in verpakking: 24 stuks
  • Materiaal: Siliconen

Specificaties

  • Merk: Fedec
  • EAN: 8720168572974
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 2,5x2,5x2,5 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten