Fietscomputer - Mio Cyclo 210 - Full Europe

Fietscomputer - Mio Cyclo 210 - Full Europe
Fietscomputer - Mio Cyclo 210 - Full Europe
Fietscomputer - Mio Cyclo 210 - Full Europe
Fietscomputer - Mio Cyclo 210 - Full Europe
Fietscomputer - Mio Cyclo 210 - Full Europe
Fietscomputer - Mio Cyclo 210 - Full Europe
Bekijk video(s)
3195523
157.99
Op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Betersport
3.17 Sterren
Bekijk en vergelijk verkopers
 • De levertijd is 2 werkdagen.
 • Gratis thuisbezorgd.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Cyclo 210 â?? Full Europe van Mio maakt iedere fietstocht nóg aangenamer. Met het grote 3,5 inch touchscreen en de duidelijke menustructuur kun je probleemloos gebruik maken van de Mio fietsnavigatie. Wanneer de zon volop schijnt blijft de Mio Cyclo 210 fietscomputer eenvoudig afleesbaar. Door het geluidssignaal bij iedere instructie is verdwalen of ongewenst van de route afwijken verleden tijd. Deze fietscomputer is voornamelijk ontwikkeld voor de recreatieve fietser, en heeft een gewicht van 146 gram.


Uitgebreide navigatie

Als je op zoek bent naar een fietscomputer die beschikt over een uitgebreide en duidelijke navigatie, is de Cyclo 210 de fietscomputer waar je naar op zoek bent. Met de turn-by-turn navigatie wordt bij elke afslag duidelijk weergegeven waar je naartoe moet.

De Mio fietsnavigatie biedt verschillende mogelijkheden om te navigeren. De eerste optie is om simpelweg van punt A naar punt B te navigeren. Hierbij kun je kiezen om je eigen voorkeursroute te volgen. De tweede optie is de Surprise Me-functie. Hiermee kun je ingeven hoelang of hoeveel kilometer je wilt fietsen. De Mio fietsnavigatiekomt vervolgens met drie verrassende fietsroutes. Zo vind je altijd weer een nieuwe en unieke fietsroute, ook als je de omgeving al kent. Zelfs wanneer je dezelfde startlocatie instelt, blijft de Surprise Me-functie nieuwe fietsroutes aanmaken. De derde optie is om nieuwe routes aan te maken of te downloaden via de desktop toepassing van Mio. Deze kun je vervolgens aan de Mio fietsnavigatie koppelen.

De Mio Cyclo 210 beschikt over een fiets- en wegenkaart voor heel Europa. Zo kun je op iedere Europese fietsvakantie probleemloos de Mio Cyclo 210 fietscomputer gebruiken, en fiets je de mooiste en meest verassende routes.


Diverse functies

De Mio Cyclo 210 geeft verschillende trainingswaarden weer, waaronder:

 • Tijd
 • Afstand
 • Hoogte
 • Calorieverbruik
 • Snelheid

Met de desktop app van Mio kun je deze gegevens bewaren, de routegeschiedenis beheren en je fietservaringen delen met vrienden en familie. Ook is deze fietscomputer te verbinden met Strava.

Als je plotseling toch van de opgegeven route afwijkt of verdwaald bent, biedt de Waar ben ik-functie uitkomst. Wanneer deze functie wordt ingeschakeld zie je het exacte adres waar je je bevindt, gecombineerd met hoogte- en breedtegraad.

De Cyclo 210 is beschermd met een IPX5-behuizing, wat betekend dat je onder alle weersomstandigheden veilig je fietscomputer kunt gebruiken, zowel met regen als met zonneschijn. Met de meegeleverde USB-kabel kun je de Mio Cyclo 210 fietsnavigatie gemakkelijk opladen. Wanneer de batterij vol is kun je er tot wel 10 uur gebruik van maken. Zo hoef je niet bang te zijn dat je halverwege de fietstocht zonder navigatie komt te zitten. Op het scherm van de Mio Cyclo 210 vind je ook de vooraf geïnstalleerde nuttige plaatsenâ?? (POIâ??s). Deze plaatsen bestaan bijvoorbeeld uit locaties voor noodsituaties, restaurants en fietsenwinkels.

Specificaties

 • Merk: Mio
 • Merk: Mio
 • Verpakkingsinhoud: 1
 • EAN: 5420027527789
 • Kleur: Zwart
 • Gewicht exclusief verpakking (gr): 500.0

Reviews

Gesponsorde producten