Flashify® - Telefoon statief - Smartphone - Standaard - Opvouwbaar!

4568968
99.90 84.90
Je kunt 16 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 16 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Premium-Commerce
3,9 Sterren
Flashify® - Telefoon statief - Smartphone - Standaard - Opvouwbaar!
99.90 84.90
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ben je het zat om onscherpe foto's en wiebelige video's te maken? De innovatieve telefoon statief van Flashify® is dan het perfecte statief voor jou! Maak kennis met ons vernieuwde universele telefoonstatief, ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen en elk creatief moment vast te leggen.

Flashify® begrijpt dat elk moment uniek is. Daarom hebben we dit statief ontworpen met oog voor detail, zodat jij je kunt concentreren op het vastleggen van je herinneringen.

Innovatieve telefoon statief van Flashify®
Maak kennis met onze nieuwste telefoon statief uit ons collectie. Onze nieuwe telefoon statief van Flashify® onderscheidt zich door de zeer kwalitatieve én unieke USP's vergeleken met andere modellen op de markt. We hebben de grootste zorg besteedt aan de ontwikkeling van deze telefoon statief en zijn blij met het eindresultaat. Als je het zelf wilt ervaren, nodigen we je uit om het nu te proberen!

Universele Compatibiliteit
Met het statief van Flashify® hoef je je geen zorgen te maken over de compatibiliteit met je telefoon of tablet. Het past moeiteloos op elke smartphone, ongeacht het merk of model. Geen gedoe meer met specifieke houders – gewoon plaatsen en vastmaken! De statief is geschikt voor alle smartphone's en tablets van minimaal 4 en maximaal 11 inch.

Stabiliteit
De telefoon statief van Flashify® is gemaakt van duurzaam en stevig materiaal om ervoor te zorgen dat je telefoon stabiel blijft, zelfs in de meest veeleisende situaties. Geen onscherpe beelden meer door ongewenste bewegingen. Jij hebt de controle!

Verstelbare kijkhoeken
Met de statief van Flashify® kun je elke hoek vastleggen die je maar wilt. Kies uit verschillende verstelbare kijkhoeken en ontdek nieuwe perspectieven voor je foto's en video's.

Compact en draagbaar
Of je nu onderweg bent of gewoon wat ruimte wilt besparen, ons opvouwbare ontwerp maakt het gemakkelijk om het statief mee te nemen. Klein genoeg om in je tas te passen, maar krachtig genoeg om groots werk te leveren.

Specificaties
- Merk: Flashify®
- Kleur: Wit
- Totale hoogte: 132 cm.
- Gewicht: 2.2 kg.

100% Tevredenheidsgarantie
Wij staan volledig achter de duurzaamheid van onze goederen en bieden jou een onvoorwaardelijke garantie. Wanneer je niet tevreden bent met een van onze producten dan kun je contact opnemen via blokker en zoeken wij samen naar een passende oplossing.

Upgrade je foto- en videografie-ervaring met het Flashify® telefoon statief. Bestel nu en ontdek hoe dit statief al je pijnpunten oplost, zodat jij kunt genieten van haarscherpe, stabiele beelden vol creativiteit!

Specificaties

  • Merk: Flashify
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720254968858
  • Type camerastatief: Tripod
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Staal
  • Afmeting (cm): 132x3x132 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten