ForDig Opstapelbare Meubelverhogers - Groot en Klein - Bedverhoger - Stoelverhoger - Max 600 kg - Hoogte 8 /12/20 cm - S

Omschrijving

Zou je graag willen zorgen voor wat meer ruimte onder het meubilair om je spullen op te bergen? Of ben je zwanger en wil je het bed ophogen (vaak verplicht in verband met kraamzorg)? Dan is deze meubelverhoger de aankoop voor bij jou in huis. Door te kiezen voor de meubelverhoger van ForDig zal je in staat zijn om jouw bed, dressoir, tafel of stoel eenvoudig te verhogen. In de set zitten 8 verhogers (4 x klein en 4 x groot), hierdoor kan je meerdere soorten meubilair verhogen op de gewenste stand.

De keuze voor sterke materialen in combinatie met een moderne uitstraling zorgt ervoor dat deze meubelverhoger geen afbreuk zal doen aan jouw woonkamer. Het anti slip ontwerp zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over het verschuiven van de verhogers. Alles zal op zijn plaats blijven zitten, precies zoals jij het hebt neergezet.

Hoe hoog kun je de meubels verhogen?
De set bestaat uit 4 kleine verhogers en 4 grote verhogers. Je kunt ze los gebruiken of gecombineerd. Met de kleine verhogers staan je meubels 8 cm van de grond, met de grote 12.7 cm. Gecombineerd kom je aan 20,2 cm. Kies de hoogte die bij je past. De maximale afmeting van de poot mag 7.2 x 7.2 cm zijn, groter past niet in de verhoger.

Eigenschappen
Afmeting verhoger klein: 12,1 x 12,1 x 10 cm (LxBxH)
Afmeting verhoger groot: 16 x 16 x 14,7 cm (LxBxH)
Verhoging set klein: 8 cm
Verhoging set groot: 12,7 cm
Maximale verhoging set gecombineerd: 20,2 cm
Maximale afmeting poot: 7,2 x 7,2 cm
Gewicht: 1675 gr
Max draaggewicht: 600 kg per set
Kleur: Zwart
Inhoud: 10 liter

Inhoud verpakking
8 x Opstapelbare Meubelverhoger (4 x klein, 4 x groot)

100% Tevredenheidsgarantie
Ons team staat dagelijks voor je klaar. Is er iets mis met je product? Neem dan eenvoudig contact met ons op en we helpen je altijd zo snel mogelijk verder.

Bestel vandaag nog en zet morgen je meubels een stukje hoger met de ForDig meubelverhogers!

Specificaties

  • Merk: ForDig
  • EAN: 8720168420046
  • Aantal stuks in verpakking: 8
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten