ForDig Siliconen Toiletborstel met Borstelhouder

3720144
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Haal na het gezeten genot, de ForDig toiletborstel door de pot! Door het TPR-materiaal dat van nature chemisch resistentie tegen bacteriën heeft en de hoge flexibiliteit is de siliconen borstel echt 100% hygiënisch en zal het geen krassen veroorzaken in je toilet. De speciale houder met ventilatiegaten zorgt ook dat bacteriën geen kans krijgen om daar te huisvesten. Volledig recyclebaar en inclusief speciale pincet in de dop voor het oppakken van de kleinste viezigheden. ForDig bestaat alleen met en voor jou!

Een beetje scheikunde
Wist je dat de beste ideeën op het toilet verzonnen worden? Dan is het natuurlijk wel zo prettig als je kan chillen met je billen op een schone troon. De toiletborstel van ForDig is gemaakt van Thermoplastisch Elastomeer, een materiaal dat bekend staat om zijn chemische resistentie tegen bacteriën en hoge flexibiliteit. Hierdoor wordt er geen hoekje overgeslagen en ontstaan er geen krassen op het toilet, uiteindelijk is het gebruik van deze borstel dus vele malen hygiënischer dan eentje met kunststof haren.

Vergeet deze niet
De ventilatiegaten in de toiletborstelhouder zorgen ervoor dat ook daar geen bacteriën de kans krijgen om te gaan wonen. Daarnaast kan je een laagje chloor gemengd met water in de houder van de borstel gooien. Hierdoor worden de bacteriën die proberen in te trekken direct gedood. Uiteraard moet je dit wel minimaal elke 2-4 weken even vervangen. Een fijn thuis is een schoon huis!

Voordelen
- Revolutionaire toiletborstel
-  Gemaakt van TPR met chemische resistentie
-  Flexibel om elk hoekje te bereiken
-  Hygiënischer dan het gebruik van een normale borstel
-  Ventilatiegaten in de borstelhouder tegen bacteriën
-  Speciale pincet in de dop voor kleine viezigheden zoals haar
-  Meerdere ForDig producten verkrijgbaar bij AY Commerce BV

Inhoud verpakking
- 1x ForDig Toiletborstel
- 1x ForDig Toiletborstelhouder

Specificaties

  • Merk: ForDig
  • EAN: 8720168420534

Beoordelingen

Gesponsorde producten