Forever Bump Air - Bluetooth speaker - Schokbestendig - 5W - Rood

3905231
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

OPVALLEN

Waterdichte en schokbestendige behuizing, efficiënte batterij, moderne stijl, design-achtergrondverlichting in 6 kleuren en de functionaliteit die u nodig hebt - dit is wat de Bluetooth-luidspreker "BumpAIR" BS-700 onderscheidt . Perfect voor atleten, muziekliefhebbers en fans van modieuze technische gadgets. Kijk waarom je het zou moeten hebben!

FOREVER BS-700 BumpAir mobiele luidspreker - Een mobiele luidspreker

ALTIJD BIJ DE HAND

Deze kleine, stijlvolle en bestand tegen vallen en ongunstige weersomstandigheden FOREVER BS-700 BumpAir-luidspreker werkt in elke situatie. Het zorgt voor het comfort van het luisteren naar muziek tijdens de training, je kunt elk feest beginnen en je zult het waarderen terwijl je ontspant in het park, op het perceel of op het strand aan het meer. Het heeft een vermogen van 5W en levert een geluid van zeer goede kwaliteit, dat u bij dagelijks gebruik zult waarderen.

FOREVER BS-700 BumpAir mobiele luidspreker - 5W

MODERN ONTWERP

Hij is klein , waardoor je hem gemakkelijk in je rugzak stopt. Het onderscheidt zich door een modern en stijlvol design! Verras uw vrienden met een designer en functionele Bluetooth- luidspreker !

FOREVER BS-700 BumpAir mobiele luidspreker - ONTWERP

DE PRESTATIES DIE U NODIG HEBT

Een draadloze speaker is een efficiënt, functioneel en duurzaam apparaat dat zorgt voor helder en kwalitatief zeer goed geluid. Hij is uitgerust met een zuinige batterij met een capaciteit van 1200 mAh - hij werkt tot vijf uur na één keer opladen .

FOREVER BS-700 BumpAir mobiele luidspreker - PRESTATIES

BESTENDIG TEGEN SCHOKKEN EN SPRAY

Deze draadloze speaker is gemaakt van duurzame materialen en onderdelen voor een langere levensduur. Het heeft een waterdichte en schokbestendige behuizing . U hoeft zich geen zorgen te maken dat het op de grond valt en beschadigd raakt. Daarnaast is hij voorzien van een touwtje om aan een boom te hangen of om aan een rugzak of tas te bevestigen!

FOREVER BS-700 BumpAir mobiele luidspreker - BESTAND tegen schokken en verliezen

CONTROLEER WAT JE ANDERS KRIJGT

Daarnaast heb je de beschikking over een microUSB oplaadpoort en AUX connector . Bovendien ondersteunt het microSD-kaarten . Hij heeft een vermogen van 5W en biedt een bereik tot wel 10 meter . Kies voor een bluetooth speaker die garant staat voor jarenlange betrouwbare werking en hoogwaardig geluid!

FOREVER BS-700 BumpAir mobiele luidspreker - Bluetooth

SUPER VERLICHTING IN TOT 6 KLEUREN

Als uw vriend ook de Bluetooth-luidspreker "BumpAIR" BS-700 bezit , kunt u beide apparaten koppelen . U krijgt een nog betere geluidservaring! Het is de perfecte set voor elk feest en reis! Het werk op het feest wordt gedaan door middel van backlight verkrijgbaar in maar liefst 6 kleuren !

FOREVER BS-700 BumpAir mobiele luidspreker - ACHTERLICHT

Productspecificaties

  • Merk: Forever
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 7061116126100

Beoordelingen

Gesponsorde producten