Fruitschaal – Opbergmand Goud – Ø27 x H15 cm

4533050
34.95 24.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CASA-DI-ELTURO
3,6 Sterren
Fruitschaal – Opbergmand Goud – Ø27 x H15 cm
34.95 24.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Fruitschaal – Opbergmand Goud is een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur, waarmee functionaliteit en esthetiek samenkomen. Met een diameter van 27 centimeter en een hoogte van 15 centimeter biedt deze opbergmand voldoende ruimte voor het organiseren van diverse soorten fruit of andere kleine voorwerpen.

De opbergmand is vervaardigd uit hoogwaardig metaal en is afgewerkt met een elegante gouden coating, waardoor het een opvallend en luxueus accent aan jouw keuken of woonkamer geeft. Het open ontwerp van de mand zorgt ervoor dat de inhoud goed zichtbaar is, waardoor het niet alleen functioneel is, maar ook als decoratief element fungeert.

Dankzij het stevige ontwerp en duurzame materialen is deze opbergmand niet alleen een lust voor het oog, maar ook praktisch in gebruik. De mand is eenvoudig te reinigen, waardoor je langdurig kunt genieten van zijn glanzende uitstraling. Of je nu vers fruit wilt presenteren of kleine spullen wilt opbergen, de Fruitschaal – Opbergmand Goud voegt een vleugje glamour toe aan elke ruimte. Verrijk jouw interieur met deze schitterende opbergoplossing en geef jouw leefruimte een subtiele, maar indrukwekkende upgrade.

MATERIAAL:
Metaal

KLEUR:
Goud

AFMETING:
Ø27cm x H15cm

Productspecificaties

  • Merk: CASA DI ELTURO
  • EAN: 8721082489102
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Vorm: Rond
  • Kleur: Goudkleurig
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 25x25x20 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten