Gadgy Glazen Vershoudbakjes - 4 Bakjes met Deksel - Meal Prep - Diepvries / Magnetron / Oven / Vaatwasser bestendig

3750786
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Met deze Gadgy glazen bakjes met bamboe deksel sla je al jouw eten lekvrij en luchtdicht op. Houdt eten 2x langer vers. De set bestaat uit 4 glazen bakjes in 4 verschillende groottes. Zo heb je altijd de juiste maat in handen voor een lunch, avondeten of kliekjes. Herbruikbaar en BPA vrij dus milieuvriendelijk. Makkelijk schoon te maken.

Ze zijn een geweldige praktische manier om je voedsel te bewaren en op te warmen in de oven of magnetron. Deze vershoudschalen besparen tijd en ruimte - stapel ze in de kast en je zult niet geloven hoe gemakkelijk het is om precies te vinden wat je nodig hebt wanneer je het nodig hebt!

Ze zijn gemakkelijk schoon te maken met de hand of in de vaatwasser, er zijn geen groeven waar voedsel in vast kan komen te zitten. Ze zijn licht van gewicht maar sterk en duurzaam, zodat ze beter presteren dan hun plastic voorgangers.

GADGY'S KENMERKEN
- Set van 4 stuks, elk een andere maat
- Gemakkelijk schoon te maken met de hand of in de vaatwasser
- Geschikt voor magnetron, oven en vriezer
- Stapelbaar en ruimtebesparend
- Afmetingen kleinste: 15 x 10,5 x 5,5cm
- Afmetingen grootste: 22 x 16,5 x 7,5cm
- Bevat: 370ml, 640ml, 1040ml, 1520ml

GEEN LEKKEN & VERS VOEDSEL: Ons verbeterde siliconen deksel voorkomt het binnendringen van lucht en het lekken van vloeistoffen! En dit alles met een simpele druk op de deksel om deze te sluiten!

MAKKELIJK IN OP TE WARMEN: In magnetron of oven, Verwijder gewoon het deksel en verwarm uw etenswaren in een handomdraai!

RUIMTEBESPAREND & ZIET ER GOED UIT: Herken uw voedsel snel, etaleer het elegant en stapel het op elkaar om ruimte te besparen.

ECO-FRIENDELIJK & DUURZAAM: Gemaakt van stevig, ovenbestendig glas dat ongelooflijk moeilijk te breken is, met een deksel gemaakt van 100% duurzaam geteelde bamboe.

EENVOUDIG TE REINIGEN: supergemakkelijk schoon te maken! Kan in de vaatwasser of met de hand gereinigd worden. Er zijn geen kleine groeven waar voedsel aan blijft kleven.

Specificaties

  • Merk: Gadgy
  • EAN: 8719075228456
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Glas
  • Afmeting (cm): 22,1x16,6x7,5 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten