Gadgy Kunstplanten voor Binnen 3 stuks - Kunst Vetplantjes in Stenen Pot - Nepplant Klein - Vetplant Mini - 13 tot 16 cm

3750789
25.04
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Gadgy
5 Sterren
Gadgy Kunstplanten voor Binnen 3 stuks - Kunst Vetplantjes in Stenen Pot - Nepplant Klein - Vetplant Mini - 13 tot 16 cm
25.04
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Deze kunstplantjes in bloempot van beton zijn de perfecte accessoires voor ieder huis. Deze set bevat 3 verschillende potjes met een realistische kunst vetplant.
De potjes zijn gemaakt van beton en de totale grootte varieert tussen 7,5 en 11 cm in breedte en 12,5 tot 16 cm in hoogte (inclusief planten).
Het kleine formaat en de natuurlijke uitstraling maken deze planten tot de perfecte decoratie in elke kamer. Gebruik ze als binnenhuisdecoratie bijvoorbeeld in de eetkamer als tafeldecoratie, op de vensterbank, in de badkamer, slaapkamer, keuken of zelfs op uw balkon. Ze zien er prachtig uit in elk huis, ongeacht je huisinrichting.

GEWELDIGE DECORATIE : Deze 3 kunstplantjes in cement potten zijn de perfecte accessoires voor de woonkamer, slaapkamer, vensterbank, kantoor of zelfs in de badkamer.

SET VAN 3 : Deze set bevat 3 verschillende vaste kunst vetplantjes met steentjes in 3 verschillende potjes. Ze zien er schitterend uit op iedere tafel of kast.

REALISTISCHE KUNSTPLANTEN : De vetplantjes zijn gemaakt van hoge kwaliteit Uv-bestendig kunststof en zitten een betonnen pot, waarvan de kleur niet snel zal vervagen.

GESCHIKT VOOR IEDERE STIJL : Deze kleine decoratieve nepplanten passen perfect bij iedere interieurstijl.

PERFECT ALS CADEAU : Deze plantjes zijn geweldig als cadeau, bijvoorbeeld voor een housewarming party en zitten in een mooie geschenkverpakking!

Productspecificaties

  • Merk: Gadgy
  • EAN: 8719075227954
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: Plastic
  • Afmeting (cm): 8x8x7,5 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 345.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten