Gadgy Solar Lantaarn Basket - set van 2 - Solar Tuinverlichting dag/nacht Sensor - Tafellamp voor Binnen/Buiten - 21 cm

3763835
37.04
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Gadgy
5 Sterren
Gadgy Solar Lantaarn Basket - set van 2 - Solar Tuinverlichting dag/nacht Sensor - Tafellamp voor Binnen/Buiten - 21 cm
37.04
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Deze set bestaat uit 2 mooie grote Gadgy Tafellampen op zonne-energie. De lampen zijn gemaakt van stevig kunststof en hebben een handvat van touw en details van metaal. Dit zorgt er voor dat de lampen lang mee gaan en door de Rotan-look is het een ware eyecatcher in iedere tuin.
De LED lamp geeft een schitterend warmwit lichteffect in het donker, wat zorgt voor een prachtige sfeer op jouw terras of balkon. De lampen kunnen gebruikt worden als tafellamp of als hanglamp, door deze op te hangen aan het handvat. Daarnaast zijn ze IP65-waterdicht, waardoor je ze zonder probleem buiten in de regen kunt laten staan. Leuk voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!

Set van 2 – Deze set bestaat uit maar liefst 2 solar lantaarns die zorgen voor een gezellige sfeer in iedere tuin of balkon.

Opgeladen door zonlicht - De lantaarns worden opgeladen door zonne-energie. Hierdoor heb je geen stekker, batterijen of kaarsen nodig en kun je ze dus over zomaar neerzetten of ophangen. Tevens maakt dit het een duurzaam alternatief.

Auto aan/uit – De led-lamp gaat automatisch aan in het donker en uit in daglicht door de dag/nacht sensor. Vergeet voor het eerste gebruik niet om de schakelaar op on te zetten.

Schitterend lichteffect – De lampen geven een schitterend warmwit lichteffect in het donker, wat zorgt voor een prachtige sfeer in de tuin, op het terras of balkon.

Robuust ontwerp - De tuinverlichting is gemaakt van duurzaam kunststof met Rotan-look, een handvat van touw en details van metaal. Dit zorgt er voor dat de lantaarns lang mee gaan en zorgt daarnaast voor een schitterende uitstraling in iedere tuin.

Kenmerken:
- Set van 2
- Kleur: bruin met een witte kunststof kaars
- Materiaal: kunststof, touw en metaal
- Warmwitte led-lamp
- 600 mAh Ni-mh batterij
- IP65-waterdicht
- 21 x 18.5 x 17.5 cm
- 370 gram (740 gram per set)

Specificaties

  • Merk: Gadgy
  • EAN: 8719075228036
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Plastic
  • Afmeting (cm): 21x16,5x16,5 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten