Garden Impressions - Bali loungeset met Margriet loungetafels - 3-delig

3954337
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Bali loungeset met Margriet loungetafels - 3-delig - Garden Impressions

Op zoek naar een loungeset waarin je helemaal tot rust komt? Dan is de Bali loungebank met Margriet bijzettafels van Garden Impressions een goede keus voor jou! Deze loungebank is voorzien van heerlijke loungekussens, waardoor je geniet van optimaal zitcomfort. Deze Bali bank kan een zitplaats bieden aan 5 personen. De meegeleverde Margriet bijzettafels zorgen ervoor dat iedereen zijn of haar versnaperingen kwijt kan. Zo wordt die borrelavond direct een stuk prettiger! Dan is het alleen nog wachten tot het weer ook een beetje Bali-vibes geeft. Wil jij ook tot rust komen op deze loungebank? Bestel dan direct online! Liever eerst even proefzitten? Kom dan langs in onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Je bent van harte welkom! 

Eigenschappen Garden ImpressionsBali loungebank

De lounge dining set heeft een aluminium frame welke afgewerkt is met een matte coating in de kleur carbon black. Hierdoor is het frame kras- en stootvast. Aluminium kan niet verroesten en is licht in gewicht. De loungeset is dan ook eenvoudig te verplaatsen en gaat jarenlang mee. Om het frame is het kunststof rotan wicker gevlochten. Het wicker is een volledige ronde draad waardoor het extra stevig is en langer meegaat. Voor optimaal comfort wordt deze loungeset geleverd met loungekussens welke voorzien zijn van afritsbare hoezen. Deze kunnen met de hand uitgewassen worden. Dankzij de waterafstotende coating veeg je vocht gemakkelijk van de kussens af. Ideaal als er geknoeid is met drinken. Ondanks deze coating zijn de kussens niet waterbestendig. Wanneer de kussens niet gebruikt worden adviseren wij dan ook om deze op een droge en geventileerde plek op te bergen. Bijvoorbeeld in de schuur of een kussenbox.

Eigenschappen Garden Impressions Margriet bijzettafels

De Garden Impressions Margriet bijzettafel is vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Het frame van deze bijzettafels zijn gemaakt van aluminium en afgewerkt met een beschermende poedercoating. Aluminium heeft een lange levensduur en is super sterk. Het tafelblad is bekleed met Imowood planken. Dit materiaal is een stevig kunststof welke afgewerkt is met een coating met een niet van echt te onderscheiden houtnerf. Hierdoor lijken de planken op écht teakhout. Het voordeel hiervan is dat je er geen onderhoud aan hebt. De planken kunnen niet gaan rotten en hoeven verder niet behandeld te worden met olie. Het tafelblad is eenvoudig af te nemen met een sopje en een zachte doek.

Deze set bestaat uit: 

1x Garden Impressions Bali hoekbank
1x Garden Impressions Margriet bijzettafel - Ø50 cm.
1x Garden Impressions Margriet bijzettafel - 120x75 cm.

Productspecificaties

  • Merk: Garden Impressions
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090321958924
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Aluminium
  • Afmeting (cm): 253x253 (LxB)
  • Geschikt voor aantal personen: 5

Beoordelingen

Gesponsorde producten