Garden Impressions Bistroset Alabama

2599835
399.00
Je kunt 79 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 79 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Outdoor-Services
4,2 Sterren
Garden Impressions Bistroset Alabama
399.00
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving


Een compacte balkonset

Deze Alabama bistroset is eigenlijk een super compacte balkonset. Waarom? Omdat de set perfect is voor op een balkon. De set bestaat namelijk uit 5 onderdelen, maar neemt ontzettend weinig ruimte in. Het ontwerp zorgt ervoor dat de tafel, de twee stoelen en de twee voetenbankjes precies in elkaar kunnen worden geschoven. Zo heeft u altijd nog ruimte over wanneer de set even niet gebruikt wordt.


De eigenschappen van de Garden Impressions Bistroset Alabama

De Garden Impressions Bistroset Alabama heeft een aantal bijzondere eigenschappen. De set is volledig gemaakt van aluminium, waarop een beschermende laag poedercoating is aangebracht. Het frame gaat daardoor niet roesten en is weerbestendig en onderhoudsvriendelijk. De zitting van de stoelen, de rugleuningen en de voetenbanken zijn bekleed met all-weather textileen. Door de gaatjes in dit materiaal droogt het snel en kunt u na een regenbui zo weer plaatsnemen.

De set bestaat dus uit een tafel, twee stoelen en twee voetenbankjes. Zo heeft u al het nodige comfort bij de hand, zonder dat het veel plaats inneemt. De set is namelijk helemaal compact in elkaar te schuiven: de stoelen kunnen precies aan de tafel worden aangeschoven en de voetenbankjes passen onder de stoelen.

De tafel heeft een afmeting van 95,5 x 65 x 75 cm. De stoelen hebben een afmeting van 56 x 63 x 88,5 cm en de voetenbanken 46 x 52 cm.


Koop eenvoudig online uw nieuwe bistroset bij Timmermans Tuinmeubelen

Heeft u deze mooie, handige en compacte bistroset op het oog? Plaats dan direct uw bestelling via onze webshop. In een handomdraai is de bestelling al geplaatst en komt deze bij ons binnen. Vervolgens gaan wij aan de slag om de set zo snel mogelijk te leveren.

Wilt u eerst nog even nadenken of de set uitproberen? Kom dan naar onze showrooms. Let wel op: wij kunnen niet ons gehele assortiment in iedere showroom presenteren, waardoor we per vestiging een selectie moeten maken. Komt u speciaal voor deze bistroset? Neem dan eerst even contact met ons op.

Specificaties

  • Merk: Garden Impressions
  • EAN: 8713002580822
  • Zithoogte (cm): 44.0
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Aluminium
  • Geschikt voor aantal personen: 2

Beoordelingen

Gesponsorde producten