Garderoberek Kapstok Rek Met Schoenenrek - Klerenhanger Hangrek

1987311
79.95
Je kunt 15 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 15 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Dit zeer stevige kledingrek zorgt voor een onmiddellijke, praktische en draagbare oplossing voor het opbergen van jassen, sjaals, hoeden, enz. De stevige bodemplanken worden gebruikt om je schoeisel en meer op een ordelijke manier te plaatsen. Met een eenvoudig maar stijlvol ontwerp past het kledingrek in elk interieur. Montage is eenvoudig.

Kenmerken: 
? Functioneel kledingrek: het rek biedt 9 (optioneel verwijderbare) haken voor het ophangen van jassen, mantels, sjaals, riemen, tassen enzovoort. Elke haak is tot 3 kg belastbaar. Onderin zijn er nog 3 plank rekken met een draagvermogen van liefst 80 kg voor het opbergen van schoenen, opbergdozen etc.
? Veelzijdig: het oppervlak van het kledingrek is gepoedercoat en het design van het rek is klassiek. Het past goed in de ingang, hal, woonkamer, slaapkamer enzovoort.
? In hoogte verstelbare voetdoppen: in plaats van de normale voetdoppen heeft het kledingrek in hoogte verstelbare voetdoppen, zodat kleine oneffenheden kunnen worden ondervangen.
? Iedere legplank is geschikt voor het opbergen van 4 paar damesschoen of 3 paar herenschoenen.
? Afneembare haak – de garderobe-staander biedt boven 9 haken welke u indien nodig kan verwijderen of verplaatsen om de ruimte individueel te gebruiken.
? Eenvoudige montage – elk deel is genummerd, van elke van de schroeven ontvangt u een als reserve. Tevens wordt een goed geïllustreerde handleiding en het gereedschap ook meegeleverd.
? Het rek is voorzien van een kantelbeveiliging, indien nodig kunt u het rek aan de muur bevestigen, de kantelbeveiliging belooft een onbezorgd gebruik in het huis. 

Specificaties:
- Materiaal: Gepoedercoat metalen buizen, spaanplaat 
- Afmeting: 72 x 33,7 x 183 cm (B x D x H) 
- Aantal haken: 9 
- Draagvermogen van elke haak: 3 kg 
- Laadvermogen van onderbord: 80 kg 
- Kleur: Wit

Specificaties

  • EAN: 8719984006930

Beoordelingen

Gesponsorde producten