Ghost of Tsushima - Director's Cut - PS4

3959154
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ghost of Tsushima - Director's Cut kopen voor PS4!

In Ghost of Tsushima - Director's Cut voor PS4 kan jij de samoerai legende worden die het feodale Japan nodig heeft! In een episch actie-avontuur trek je ten strijde in een open wereld, waar staal en zwaardvechtkunst dé ingrediënten zijn om te overleven!

Ghost of Tsushima Director's Cut bevat:

- De volledige game.
- Iki Island-uitbreiding: nieuw verhaal, minigames, typen vijanden en meer dat wordt vrijgespeeld naarmate de verhaalvooruitgang.
- Legends online coöpmodus.
- Digitaal mini-kunstboek van Dark Horse.
- Commentaar van de regisseur: het creatieve team gaat samen zitten met een gerenommeerde Japanse historicus om te kijken naar de wereld van Ghost of Tsushima en hoe deze zich verhoudt tot de echte gebeurtenissen die hem hebben geïnspireerd.
- Eén techniekpunt dat wordt vrijgespeeld naarmate de verhaalvooruitgang.
- Charme van Hachiman's gunst dat wordt vrijgespeeld naarmate de verhaalvooruitgang.
- Hero of Tsushima-skinset: gouden masker, zwaardset, paard, zadel dat wordt vrijgespeeld naarmate de verhaalvooruitgang.

Bezit jij Ghost of Tsushima al voor PS4? Je kan jouw huidige versie ook op de PlayStation Store upgraden naar de Director's Cut voor €19,99. Een upgrade van de Director's Cut (PS4) naar Director's Cut (PS5) kost daarnaast €9,99.

Tegen het einde van de 13e eeuw is het Mongoolse Rijk aan een opmars bezig door het Oosten, onder leiding van de brute generaal Khotun Khan. Het enige wat deze verwoestende veroveringstocht scheidt van het hoofdeiland van Japan, is het eiland Tsushima. Wanneer de Mongolen de eerste aanval op het eiland hebben voltrokken, blijft samoeraikrijger Jin Sakai als een van de laatste leden van zijn clan over. Om zijn volk te beschermen, besluit hij alles te doen om zijn thuis te veroveren. Hij breekt met de tradities van de samoerai en kiest de weg van de Geest.

Beleef het leven van een samoeraikrijger door de ogen van Jin Sakai en reis door een prachtig land vol bamboebossen, idyllische kastelen, schilderachtige landschappen en word de legendarische ‘Geest’ in een bloedig verhaal vol verraad en opoffering! Trek ten strijde met jouw katana en samoeraipantser en sla keihard terug om de meedogenloze Khotun Khan af te stoppen. Word de samoerai die het volk nodig heeft!

Geschikt voor leeftijden vanaf 18 jaar.

Bekijk de trailer met gameplay van Ghost of Tsushima!

Productspecificaties

  • Merk: Sony
  • Adviesleeftijd: vanaf 18 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Sony
  • EAN: 0711719714996
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: PlayStation 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten