GI Edison 220 x 115 cm. - ovale tuinset/ VDG Jasmine - Black

Omschrijving

Complete tuinset met Jasmine diningstoel en ovale Edison tafel  

De Jasmine/Edison tuinset voor 8 personen is stijlvol en comfortabel. De Jasmine tuinstoelen hebben een retro tintje in een modern jasje. De stoelen hebben een comfortabele en stevige zit. Doordat de rugleuning wat naar achter leunt, zit je heerlijk ontspannen in deze stoelen! De Edison tuintafel van Garden Impressions maakt het plaatje helemaal compleet. De ovale vorm van deze tafel zorgt ervoor dat dit echt een eyecatcher is. Het polywood tafelblad zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Wil jij deze zomer ook aanschuiven aan deze tafel? Bestel dan direct online! 

Eigenschappen van de Jasmine dining tuinstoel

Het frame van de Jasmine dining tuinstoel is gemaakt van aluminium. Aluminium is licht van gewicht en onderhoudsvriendelijk. Het frame heeft een antracietkleurige coating die kras- en stootvast is. Om het frame is het kunststof wicker gevlochten. Het wicker is uitgevoerd in een zwarte kleur en combineert hierdoor erg goed bij het frame. Met de Jasmine tuinstoel ga je terug in de tijd. Het rotan van vroeger is nu vervangen door het kunststof vlechtwerk. Dit is onderhoudsvriendelijk en veel duurzamer dan het rotan van vroeger. De open structuur van de Retro vlinder tuinstoel geeft een ruimtelijk effect.

Eigenschappen Edison ovale tuintafel

Het unieke kruisonderstel is gemaakt van stevig aluminium en behandeld met een coating. Door deze coating wordt het onderstel kras- en stootvast en heeft het zijn mooie antraciete kleur gekregen. Aluminium wordt veel gebruikt voor tuinmeubelen omdat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij is. Het tafelblad van de Edison tuintafel is gemaakt van polywood. De polywood latten zijn in een ovale vorm over het frame gelegd. Polywood is een soort kunststof met de uitstraling van hout. Het voordeel van dit materiaal is dat het niet gaat 'werken' zoals echt hout. Bij polywood dien je wel rekening te houden met het plaatsen van glaswerk, bloempotten etc. Lees hiervoor het onderhoudsadvies.

Deze set bestaat uit:

8x tuinstoel Jasmine - zwart
1x tuintafel Edison ovaal 280x140 cm.

Deze tuinset wordt geleverd inclusief zitkussens. 

.

Specificaties

  • Merk: Garden Impressions
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090304617602
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 48.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Kunststof
  • Geschikt voor aantal personen: 8

Beoordelingen

Gesponsorde producten