Giga Meubel - Sidetable Zwart - Metaal - 75x35x90cm - Sidetable Djairo

4173623
299.00
Je kunt 59 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 59 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Giga-Meubel
2,7 Sterren
Giga Meubel - Sidetable Zwart - Metaal - 75x35x90cm - Sidetable Djairo
299.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Sidetable Djairo - Giga Meubel

Ontdek de Sidetable Djairo van Giga Meubel, een stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Deze sidetable is vervaardigd uit hoogwaardig metaal in een elegante zwarte kleur, wat zorgt voor een moderne en strakke uitstraling. Met zijn praktische ontwerp, inclusief twee lades en vier vakken, biedt het niet alleen een eyecatcher in je ruimte, maar ook een functionele opbergoplossing. Ideaal voor in de hal, woonkamer of elke andere ruimte waar je een stijlvol accent wilt toevoegen.

Materiaal: De Sidetable Djairo is geheel gemaakt van metaal, wat zorgt voor een duurzaam en robuust meubelstuk dat jarenlang meegaat.

- Biedt praktische opbergmogelijkheden met twee lades en vier vakken - Heeft een elegante zwarte kleur die in elke interieurstijl past - Vervaardigd uit hoogwaardig metaal voor een lange levensduur

Afmetingen: 75x35x90 cm (BxDxH)

De Sidetable Djairo is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een combinatie van stijl en functionaliteit. Je kunt deze prachtige sidetable vinden bij , waar bestellingen boven de €100 gratis worden thuisbezorgd. Een uitstekende keuze voor een stijlvol en praktisch meubelstuk in je huis!

Onze kasten bestaan uit één geheel en zijn daardoor geen bouwpakket. Het enige wat je hoeft te doen is de kast uitpakken en op de gewenste plek neerzetten. Je kunt gemakkelijk en snel genieten van je Giga kast!

Productspecificaties

  • Merk: Giga Meubel
  • EAN: 7440807916945
  • Aantal laden: 2
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 35x75x90 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten