Gloria Tukan 5 Drukspuit - 5L

3975183
30.40
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PimXL
4,4 Sterren
Gloria Tukan 5 Drukspuit - 5L
30.40
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Gloria Tukan drukspuit 5 liter is dé oplossing voor al jouw tuinbehoeften. Of je nu onkruid wilt bestrijden, planten wilt voeden of insecten wilt weren, deze druksproeier biedt de perfecte oplossing voor elke klus.

Met zijn ruime capaciteit van 5 liter kun je grote oppervlakken besproeien zonder constant bij te vullen. Dankzij het ergonomische ontwerp en de verstelbare draagriem is de sproeier comfortabel te dragen, zelfs tijdens langdurig gebruik.

De Tukan Druksproeier is uitgerust met een krachtige drukpomp, waarmee je met gemak een consistente en gelijkmatige verneveling creëert. Of je nu een fijne mist of een krachtige straal nodig hebt, de verstelbare spuitkop zorgt voor optimale controle over de sproeipatronen.

Deze drukspuit is vervaardigd uit hoogwaardig en duurzaam materiaal, waardoor hij bestand is tegen corrosie en langdurig gebruik. Met de gebruiksvriendelijke vulopening en het transparante niveau-indicatorvenster is het bijvullen en bijhouden van de vloeistofniveaus een fluitje van een cent.

Haal de Gloria Tukan Druksproeier 5 liter vandaag nog in huis en ontdek het gemak en de efficiëntie van deze betrouwbare tuinpartner. Vereenvoudig jouw tuinwerkzaamheden en geniet van een prachtige tuin vol bloeiende planten en gezonde gewassen!

Specificaties

  • Merk: Gloria
  • EAN: 4046436017751

Beoordelingen

Gesponsorde producten