Gnet G-ON3 3CH Truck Cloud Wifi GPS 128gb dashcam

3878988
399.00
Je kunt 79 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 79 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Gnet G-ON3 3CH Truck Cloud Wifi GPS 128gb dashcam
399.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Gnet G-ON3 Truck filmt met scherpe QuadHD aan de voorkant en FullHD aan de zijkanten. Door het gebruik van de hoogwaardige SONY Starvis beeldsensoren is het beeld ook in het donker van de hoogste kwaliteit. 

Truck camera's

Deze Truck versie van de G-ON3 wordt geleverd met twee FullHD waterdichte camera's voor aan de zijkanten van de vrachtwagen. De twee zijcamera's worden met de meegeleverde kabels van 5 meter verbonden aan de voorste dashcam en alle dashcam nemen tegelijk op. De beelden worden apart opgeslagen op de SD kaart. Optioneel is een 19 meter lange kabel voor de achter camera beschikbaar voor montage achterop de laadbak of trailer. Deze dient dan als vervanging voor één van de camera's aan de zijkant.

WithCloud service

Het mooiste van deze Gnet G-ON3 Truck is de mogelijkheid om overal ter wereld te verbinden met de dashcam. De Gnet G-ON3 Truck kun je via een Wifi hotspot in de auto verbinden met het internet. Via de WithCloud App kun je vervolgens live meekijken met de dashcam en meldingen ontvangen van gebeurtenissen. Hierdoor ben je in staat om altijd je auto in de gaten te houden, waar je ook bent.

Met de optioneel verkrijgbare SIM Wifi adapter (zie accessoires) creëer je eenvoudig een Wifi hotspot in de auto. De SIM adapter sluit je eenvoudig aan op de dashcam op de plek waar de Wifi adapter zit. De Gnet G-ON3 Truck verbind je vervolgens via de App eenvoudig met het Wifi netwerk zodat de dashcam is verbonden met het internet.

Het WithCloud systeem is toegankelijk via de App of PC en is een uitgebreid Fleet management systeem met de volgende opties:

- Live streaming van beelden
- Live GPS tracking
- Parkeerstand meldingen
- Bestuurdersrapporten (rijtijd, gedrag etc.)
- Geo-fencing (virtuele locatie Barrière)

Met het gratis WithCloud account kun je onbeperkt Live meekijken op afstand en heb je 2GB Cloud opslag. Ook kun je maximaal 10 minuten aan opgeslagen beelden terugkijken, de beelden worden maximaal 2 dagen opgeslagen. Voor onbeperkte toegang en meer opslag zijn betaalde abonnementen verkrijgbaar vanaf $10 per maand.

Wifi

De Gnet G-ON3 Truck is uitgerust met Wifi om beelden binnen een straal van zo'n 10 meter te kunnen bekijken op de telefoon. Via de gratis verkrijgbare app kunnen de beelden worden bekeken en gedownload zodat de SD kaart niet meer uit de camera gehaald hoeft te worden. Door de bestanden via Wifi in plaats van de Cloud te bekijken verlies je geen data via de Simkaart. 

GPS ontvanger

De Gnet G-ON3 Truck wordt geleverd met externe GPS ontvanger. Door deze GPS module kan de snelheid in beeld worden weergegeven en worden bovendien de coördinaten van de plekken waarop is gefilmd bijgehouden. Hierdoor kan later met de meegeleverde software precies worden bekeken waar bepaalde opnames zijn gemaakt. 

De laatste firmware voor Gnet is hier te downloaden.

Productspecificaties

  • Merk: Gnet
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: G-ON3 voor, G-ON3 links, G-ON3 rechts, Video kabel (9m), Houder met sticker, Continue voeding (3m), 128gb Micro SD kaart, GPS ontvanger, Wifi dongle,
  • EAN: 2112888680552
  • GPS: Ja
  • Type extern geheugenslot: Micro SD
  • Kleur: Zwart
  • Wifi: Ja
  • Energiebron: Accu/Batterij

Beoordelingen

Gesponsorde producten