Gnet G-ONX 2CH FullHD Wifi 32gb dashcam

4184003
149.00
Je kunt 29 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 29 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Gnet G-ONX 2CH FullHD Wifi 32gb dashcam
149.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Gnet G-ONX 2CH FullHD Wifi filmt met de scherpe FullHD (30fps) resolutie. Door het gebruik van de SONY Starvis beeldsensor zijn de beelden met name in het donker van buitengewoon goede kwaliteit. De achter camera filmt met FullHD en ze nemen beide op in 30fps (frames per second). De achtercamera wordt met een lange meegeleverde kabel van 6 meter verbonden aan de voorste camera en ontvangt ook stroom via deze kabel, er is dus geen extra stroomtoevoer nodig.

Wifi

De Gnet G-ONX 2CH FullHD Wifi is uitgerust met Wifi om beelden binnen een straal van zo'n 10 meter te kunnen bekijken op de telefoon. Via de gratis verkrijgbare Gnet app kunnen de beelden worden bekeken en gedownload zodat de SD kaart niet meer uit de camera gehaald hoeft te worden. Door de bestanden via Wifi in plaats van de te bekijken verlies je geen data via de Simkaart. 

GPS (optioneel)

De Gnet G-ONX 2CH FullHD Wifi kan worden uitgebreid met een externe GPS ontvanger. Door de GPS aan te sluiten op de camera kan de huidige snelheid in beeld worden weergegeven en worden de coördinaten van de plaatsen waarop is gefilmd worden teruggekeken. Later kan dan met de meegeleverde Net viewer op de PC de afgelegde route worden bekeken

Automatische Time Lapse parkeerstand

De Gnet G-ONX 2CH FullHD Wifi heeft een handige automatische Time Lapse parkeerstand functie om de auto te beveiligen als deze geparkeerd staat. In deze Time Lapse modus neemt de camera elke seconde twee foto's en wordt dit later als versnelde video afgespeeld. In het geval van een impact zal een normale video worden gestart zodat je zeker weet dat alle details van het incident zichtbaar zijn. In het geval van een impact tijdens de parkeerstand ontvang je een melding op het moment dat je de auto start. Hierdoor kun je het betreffende video bestand veilig stellen.

Door de Time Lapse modus nemen de video's niet teveel ruimte in beslag en kan dus voor een zeer lange tijd worden opgenomen zonder dat de SD kaart vol raakt. In combinatie met de meegeleverde Continue voeding schakelt de parkeerstand automatisch in wanneer het contact van de auto wordt uitgeschakeld en begint de normale opname weer als de auto wordt gestart.

Automatische low voltage Cut-off

Om de parkeerstand te gebruiken dient de dashcam te worden aangesloten met de meegeleverde Continue voeding. De Gnet G-ONX 2CH FullHD Wifi dashcam heeft hierdoor een ingebouwd low voltage cut-off systeem. Door dit systeem merkt de dashcam wanneer de accu van de auto dreigt leeg te raken en schakelt in dat geval de camera direct uit. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je met een lege accu komt te staan. Het voltage kan via de App of PC viewer worden ingesteld op 11.3/11.5/11.8/12.0/12.3V. Wanneer de dashcam tijdens de parkeerstand is uitgeschakeld door de low-voltage bescherming ontvang je een melding op het moment je de auto start. Hierdoor weet je dat niet de volledige parkeersessie is vastgelegd.

De laatste firmware voor Gnet is hier te downloaden.

Productspecificaties

  • Merk: Gnet
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: Gnet G-ONX, Houder met sticker, Continue voeding (3m), 32gb Micro SD kaart, Wifi dongle, Handleiding (Engels)
  • EAN: 8809564330569
  • Type extern geheugenslot: Micro SD
  • Kleur: Zwart
  • Wifi: Ja
  • Energiebron: Accu/Batterij

Beoordelingen

Gesponsorde producten