Gold Oxi Action vlekkenverwijderaar voor wit stofpoeder 30g

3619676
8.32
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Resultaat in 30 seconden* + verblindend wit. Stoffen worden tot 3 tinten witter**. *sommige vlekken zoals rode wijn, bietensap, frambozen, vruchtenthee, sojasaus, babyvoeding. **Voor grijze stoffen. De resultaten kunnen variëren.

Ingrediënten: >30% bleekmiddelen op basis van zuurstof, <5%: anionische oppervlakte-actieve stoffen, niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen, zeolieten, enzymen, optische witmaker, geursamenstelling, Citronellol, Hexyl Cinnamal

Preparatie en toepassing:

Droog: toevoegen aan waspoeder: moeilijke en gedroogde vlekken x 1 (60 g), gewone vlekken x ½ (30 g) Weken: Voeg een maatbeker (60 g) toe aan 4 l water (max 40°C). Maximale inweektijd voor witgoed - 6 uur. Na het weken, wassen zoals gewoonlijk of grondig spoelen. Voor betere resultaten de vlek wrijven voor het spoelen. Wrijven: Meng ¼ maat (15 g) poeder met ¾ maat water max 40°C. Breng dan de vlek aan (max 5 min.) en wrijf indien nodig over de vlek. Was en droog de vlekkenschep voordat u deze in de container doet. Was de stof zoals gewoonlijk. Aanbevelingen: - Volg altijd de wasaanbevelingen van de kledingfabrikanten op. - Controleer de duurzaamheid van de kleurstof door het product op een onzichtbaar deel van de stof aan te brengen en vervolgens af te spoelen en te laten drogen. - Misschien moet u het proces herhalen voor de beste resultaten. - Niet gebruiken op geëmailleerde of gecoate oppervlakken zoals hout, metalen, enz. - Niet gebruiken op zijden, wol, leer of lederen bekledingen of tapijten. - Week geen stoffen met metaaladditieven of brandwerende afwerkingen. - Stel de gedrenkte stof niet bloot aan de zon voor de basiswas. - Vervuil het product niet in de verpakking. - Laat de oplossing na het mengen niet in een gesloten verpakking achter. De oplossing zal zuurstof blijven afgeven, wat kan leiden tot een verhoging van de druk en het barsten van de container.

Specificaties

  • Merk: Vanish
  • EAN: 5900627063776

Beoordelingen

Gesponsorde producten