Goliving Aroma Diffuser - Luchtbevochtiger - Aromatherapie - Incl. 2x Etherische Olie - 10 LED kleuren - Goud

4472808
32.95
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Gosmart
4,6 Sterren
Goliving Aroma Diffuser - Luchtbevochtiger - Aromatherapie - Incl. 2x Etherische Olie - 10 LED kleuren - Goud
32.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Kan je ook wel wat rust gebruiken, of ben je op zoek naar een manier om het leefklimaat in jouw huis te verbeteren?

Dan is deze gouden aroma diffuser perfect voor jou! Met deze aroma diffuser zorg je ervoor dat er een rustige en ontspannen sfeer ontstaat in huis en dat de luchtvochtigheid altijd op peil is. De aroma diffuser is daarnaast ook te gebruiken voor aromatherapie, waardoor jij weer helemaal zen wordt! Verder is de aroma diffuser een stijlvolle toevoeging aan het huis en een prachtig decoratiestuk om naar te kijken. Onmisbaar dus in ieder huishouden!

Creëer een oase van rust

Door deze aroma diffuser te gebruiken zorg je ervoor dat jouw huis een oase van rust wordt. De aroma diffuser is te vullen met water, wat vervolgens door de diffuser verdampt zal worden en door de kamer zal verspreiden. Hierdoor wordt een droge lucht tegengegaan, waardoor je minder snel last hebt van een droge keel of prikkende ogen.

Stijlvol ontwerp

De aroma diffuser heeft een stijlvol design en is voorzien van een prachtige gouden afwerking. Hierdoor is de aroma diffuser een mooie aanvulling op het interieur! De diffuser is daarnaast voorzien van ingebouwde LED verlichting waarmee je de ideale sfeer kunt creëren en heerlijk ontspannen raakt.

Ook te gebruiken voor aromatherapie

Het grote voordeel van deze aroma diffuser is dat hij ook te gebruiken is voor aromatherapie. Door jouw favoriete essentiële oliën aan het water toe te voegen, wordt de geur van de essentiële olie door de hele ruimte verspreid. Hierdoor gaat jouw huis heerlijk ruiken! Daarnaast hebben verschillende essentiële oliën verschillende voordelen voor de gezondheid. Gebruik aromatherapie bijvoorbeeld wanneer je ziek of verkouden bent om sneller beter te worden.

Ervaar de voordelen nu zelf!

· Helpt stress te voorkomen – Veel mensen hebben regelmatig last van stress of zijn erg druk in het hoofd. Door deze aroma diffuser te gebruiken kom je sneller tot rust, waardoor je minder last hebt van de vervelende gevolgen van stress!

· Makkelijk te bedienen – Je kunt de diffuser heel eenvoudig bedienen via de knopjes aan de voorkant.

· Grote capaciteit – De diffuser heeft een grote capaciteit van 100 ml en verdampt slechts 10-15 ml per uur. Hierdoor hoef je de diffuser niet continu bij te vullen en kan de diffuser de hele dag aan blijven staan.

· Met automatische timer – Deze gouden aroma diffuser is voorzien van een automatische timer waardoor de diffuser zichzelf automatisch uit zal schakelen wanneer het waterreservoir leeg is. Hierdoor verspil je geen elektriciteit.

Specificaties

· Kleur: Goud

· Afmetingen: 140 x 240 mm

· Spray volume: 10-15 ml/uur

· Capaciteit: 100 ml

· Vermogen: 5 W

Productspecificaties

  • Merk: Goliving
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 8720828084847
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Inhoud waterreservoir (liter): 100
  • Automatische uitschakeling: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten