Goliving Buitenkleed Summer Diamond - 183x290CM - Tuintapijt - Vloerkleed - Omkeerbaar - Incl. Draagtas - Zwart/Wit

4570834
39.95
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Gosmart
4,6 Sterren
Goliving Buitenkleed Summer Diamond - 183x290CM - Tuintapijt - Vloerkleed - Omkeerbaar - Incl. Draagtas - Zwart/Wit
39.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Wil jij jouw tuin een stijlvolle make-over geven? Dan is dit buitenkleed precies wat je nodig hebt! Dit buiten vloerkleed is voorzien van een speels patroon en is speciaal ontworpen voor buiten.

Je kunt het buitenkleed gebruiken op het terras, balkon, in de tuin of onder de veranda. Met het buitenkleed geef je iedere buitenruimte een gezellige uitstraling en tover je zelfs de meest simpele buitenruimtes om tot een ruimte waar je heerlijk tot rust kunt komen!


Voor een stijlvolle buitenruimte

Dit buitenkleed met print is het perfecte vloerkleed om iedere buitenruimte een stijlvolle make-over mee te geven. Het maakt niet uit of je een tuin hebt met gras, een betonnen balkon of een dakterras met tegels hebt, dit buitenkleed komt altijd goed tot zijn recht. Maak het geheel af met een leuke tuinset en bijpassende kussens en jouw buitenruimte is compleet!


Comfortabel aan de voeten

Naast dat het buitenkleed zorgt voor een gezellige uitstraling in de tuin, zorgt het buitenkleed ook gelijk voor een comfortabele ondergrond. Het kleed voelt zacht aan onder de voeten, waardoor je er gewoon met je blote voeten overheen kunt lopen.


Hoogwaardige kwaliteit

Het buitenkleed is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor je nog jarenlang van het kleed kunt genieten. Het vloerkleed voor buiten is daarnaast bestand tegen alle weersomstandigheden en kan gewoon buiten blijven liggen zonder te vervagen of te beschadigen. Hierdoor is het buitenkleed een slimme investering waar je nog lang plezier van zal hebben!


Ervaar de voordelen nu zelf!

· Veelzijdig te gebruiken – Je kunt het buitenkleed zeer veelzijdig gebruiken. Zo kun je het kleed in de tuin neerleggen, op het terras neerleggen en zelfs op de camping gebruiken.

· UV- en weerbestendig – Het buitenkleed is UV- en weerbestendig, waardoor het niet zal verkleuren en waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de invloed van de zon.

· Gemakkelijk mee te nemen – Je kunt het kleed gemakkelijk met je meenemen, waardoor het kleed ook als picknickkleed te gebruiken is.

· Ruim formaat – Met een lengte van 183cm en de breedte van 290cm komt dit kwalitatieve kleed op elke terras van pas.

Specificaties

  • Merk: Goliving
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 8721082009089
  • Met opdruk: Ja
  • Stijl interieur: Overig
  • Dessin tapijt: Figuren
  • Vorm: Rechthoekig
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 290x183 (LxB)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 198.0
  • Aantal m2: 5.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten