Goliving Doucherek 2 laags - Zonder boren - Doucherekje hoek - Douchemandje - Badkamerrek - Badkamer accessoires - Zwart

4483818
34.95
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Gosmart
4,6 Sterren
Goliving Doucherek 2 laags - Zonder boren - Doucherekje hoek - Douchemandje - Badkamerrek - Badkamer accessoires - Zwart
34.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Staat jouw douche ook altijd helemaal vol met flessen zeep en shampoo? Een overvolle douche kan erg vervelend zijn en ervoor zorgen dat flessen continu omvallen.

Toch heeft niet iedere douche voldoende ruimte om alle zeepjes netjes neer te kunnen zetten. Dit hoek doucherek biedt in dit geval de ideale uitkomt! Met dit hoek doucherek creëer je eenvoudig meer ruimte in jouw badkamer, waardoor je al jouw douche benodigdheden netjes neer kunt zetten! Het hoek doucherek bestaat uit 2 lagen, is gemaakt van hoogwaardige, waterbestendige materialen en is daarnaast is eenvoudig te installeren.

Een geordende douche

Dankzij dit 2-laags doucherek creëer je op een stijlvolle en praktische manier meer ruimte in de douche. Doordat het rekje uit 2 lagen bestaat, heb je voldoende ruimte voor het neerzetten van verschillende shampooflessen, conditioner flessen en zeepjes. Daarnaast is het rekje aan de onderkant voorzien van een handige stang met haakjes, waardoor je ook eenvoudig een handdoek of een spons in het rekje kwijt kunt.

Eenvoudig te monteren

Het doucherekje is zeer eenvoudig te monteren en kan daarnaast opgehangen worden zonder in de muur te hoeven boren. Dit maakt het rekje ook ideaal voor in huurhuizen of voor in badkamers waarbij je de muur graag intact wilt houden. Het rekje is op alle oppervlakken te bevestigen, waaronder tegels, beton, glas, metaal en marmer. Wil je het rekje weer van de muur verwijderen? Dan kun je de lijm opwarmen met behulp van een föhn.

Hoogwaardige kwaliteit

Het 2-laags doucherekje is gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor is het rekje erg stevig en zal het rekje niet verkleuren of gaan roesten. Het draagvermogen van het rekje is door het gebruik van hoogwaardige materialen daarnaast hoog genoeg om meerdere volle flessen zeep op het rekje te bewaren.

Ervaar de voordelen nu zelf!

· Perfect voor de moderne badkamer – Het doucherekje is gemaakt van zwart roestvrij staal en aluminium. Deze materiaalkeuze geeft het rekje een zeer modern en robuust uiterlijk, waardoor het rekje perfect past in de moderne of industriële badkamer. Daarnaast is het badkamerrekje ook goed te combineren met een landelijk badkamer interieur.

· Creëer meer ruimte – Dankzij het doucherekje is het heel eenvoudig om meer ruimte in een kleinere badkamer te creëren.

· Een georganiseerde douche – Het doucherek bestaat uit 2 verschillende lagen en is daarnaast voorzien van een rekje met haakjes op de onderste laag. Hier kun je bijvoorbeeld een scrubhandschoen of spons aan ophangen.

· Duurzaam ontwerp – Het zwarte doucherekje is ontworpen om jarenlang mee te gaan en gebruikt te worden. Dit maakt van het doucherekje een duurzaam product waar je nog lang van kunt genieten!

Specificaties

  • Merk: Goliving
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: 2 Goliving douche rekken 1 Installatie instructie 4 Schroeven 4 Pluggen 4 Schroeven + afdekkapjes 4 Bevestigingsstickers 2 Lijm 4 Haakjes 1 Stang
  • EAN: 8720828084601
  • Muurbevestiging: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: RVS
  • Afmeting (cm): 34x24x4,5 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 800.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten