Goliving fleece deken met mouwen - Hoodie deken - Plaid hoodie - Voor volwassenen - Fleece cape - Groot - 1000G - Blauw

4455161
27.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Gosmart
4,6 Sterren
Goliving fleece deken met mouwen - Hoodie deken - Plaid hoodie - Voor volwassenen - Fleece cape - Groot - 1000G - Blauw
27.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ben jij iemand die het vaak koud heeft als je thuis bent en zet je het liefst de verwarming op de hoogst mogelijke stand?

Met deze fleece hoodie niet meer! Deze fijne hoodie is perfect voor de koude winteravonden, zeker vanwege de hoge gas- en energieprijzen. Deze fleece hoodie zorgt namelijk voor extra warmte en comfort waardoor de verwarming een paar graden naar beneden kan. Zo wordt thuiszitten een feestje en kun jij voortaan lekker warm een film of serie kijken, thuiswerken en meer!

Zit er deze winter lekker warm bij

Dankzij het warme fleece en fluweel van deze zachte hoodie geniet je van ultieme zachtheid en ben je snel lekker warm. Je kunt de hoodie gewoon over je normale kleding of pyjama heen dragen. Het fleece voelt zacht aan op de huid en zorgt er daarnaast voor dat warmte beter vastgehouden wordt. Daarnaast is de fleece hoodie voorzien van een grote zak op de buitenzijde om alles wat je nodig hebt bij de hand te houden of om je handen op te warmen.

Unisex ontwerp

Deze fleece hoodie is door alle leden van het gezin te dragen. Zo kan de hoodie gedragen worden door zowel volwassenen als kinderen. De hoodie bedekt een groot deel van het lichaam en zorgt ervoor dat je van top tot teen warm blijft. Daarnaast kun je dankzij het grote formaat ook lekker wegkruipen in de hoodie. Draag de hoodie tijdens een avondje op de bank, tijdens het thuiswerken achter de computer of bijvoorbeeld tijdens een avondje in de tuin.

Hoogwaardige kwaliteit

Deze fleece hoodie is een echte winter musthave die zeker niet kan ontbreken. De hoodie is gemaakt van premium fleece materiaal dat erg comfortabel aanvoelt op de huid. Je geniet hierdoor keer op keer van maximaal comfort. Door de vorm van een hoodie wordt je daarnaast een stuk sneller warm en koel je ook minder snel weer af.

Ervaar de voordelen nu zelf!

· Warmte van top tot teen – Deze zachte fleece hoodie is groot genoeg om je van top tot teen warm te houden en is ook geschikt om kinderen lekker warm te houden.

· Heerlijk knuffelen – Trek de hoodie simpelweg aan, kruip er lekker in weg en geniet van die fijne dagen films kijken en boeken lezen op de bank!

· Met grote capuchon – Dankzij de grote capuchon blijft ook je hoofd lekker warm en kun je er nog meer in wegkruipen.

· Met steekzak aan de voorkant – Naast de grote capuchon is de hoodie ook voorzien van een grote steekzak aan de voorkant. Hier kun je jouw handen in stoppen of bijvoorbeeld snacks of je telefoon.

· Ideaal voor zowel indoor als outdoor – De hoodie is perfect voor die tochtige, koude slaapkamers of buiten tijdens een koude avond. Blijf heerlijk warm tijdens het kamperen of tijdens een gezellige barbecue!

Productspecificaties

  • Merk: Goliving
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 8720828084564
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Fluweel
  • Afmeting (cm): 95x85 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten