Goliving Wandkapstok - Hangende Kapstok - Muurkapstok - RVS - 24 haken - Zwart

4532776
24.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Gosmart
4,6 Sterren
Goliving Wandkapstok - Hangende Kapstok - Muurkapstok - RVS - 24 haken - Zwart
24.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Goliving wandkapstok is een robuuste kapstok om aan de muur te bevestigen. Door de hoge kwaliteit in RVS is de kapstok niet alleen in de hal of garderoberuimte te gebruiken, maar ook in de badkamer of zelfs sauna!

Ontdek de veelzijdigheid van de Goliving wandkapstok, een stijlvolle en praktische toevoeging aan elke ruimte. Deze muurkapstok, vervaardigd uit hoogwaardig RVS en uitgevoerd in een elegante zwarte afwerking, belooft een moderne touch in jouw interieur.

Ruimte voor alles en iedereen met 24 haken
Met maar liefst 24 haken biedt de kapstok genoeg ruimte voor jassen, sjaals, hoeden en meer. Ideaal voor grote gezinnen of als stijlvolle oplossing in gastenverblijven. Deze haken zijn strategisch geplaatst om maximale opbergruimte te bieden zonder in te leveren op design.

Geschikt voor de badkamer en sauna
Uniek aan deze wandkapstok is zijn roestvrijstalen constructie, waardoor hij perfect is voor vochtige ruimtes zoals badkamers en sauna's. Geen zorgen meer over roest of slijtage; de Goliving wandkapstok behoudt zijn schoonheid, zelfs in de meest uitdagende omgevingen.

Past in ieder interieur
Het strakke, minimalistische ontwerp van de Goliving wandkapstok zorgt ervoor dat hij naadloos aansluit bij elke interieurstijl. Van moderne tot klassieke decors, deze wandkapstok voegt een subtiele elegantie toe zonder de bestaande sfeer te verstoren.

Ruimtebesparend & inclusief bevestigingsmaterialen
Deze hangende kapstok is ontworpen met het oog op ruimtebesparing. Hij neemt minimale ruimte in beslag maar biedt maximale opbergruimte. Bovendien wordt de kapstok geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen, wat de installatie eenvoudig en snel maakt.

Productspecificaties:

  • Materiaal: RVS
  • Kleur: Zwart
  • Capaciteit: 24 haken
  • Lengte: 76 cm
  • Inclusief bevestigingsmaterialen

Over Goliving

Goliving is jouw ultieme bestemming voor stijlvolle producten. Van elegant meubilair tot, melkopschuimers en innovatieve verlichting, we brengen comfort en gemak naar jouw huis. Verrijk je leefomgeving met Goliving en ervaar de perfecte synergie tussen functionaliteit en kwaliteit.

Productspecificaties

  • Merk: Goliving
  • EAN: 8721082009669
  • Stijl interieur: Modern
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: RVS
  • Afmeting (cm): 76x76x13 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten