Goliving Warmtekussen - 3 Standen - Timer-functie - Machinewasbaar - 100 Watt - Fleece - Grijs - 30 x 60 cm

4472792
24.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Gosmart
4,6 Sterren
Goliving Warmtekussen - 3 Standen - Timer-functie - Machinewasbaar - 100 Watt - Fleece - Grijs - 30 x 60 cm
24.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Dagelijkse spanning en pijn kunnen een ware beproeving zijn voor lichaam en geest. Gelukkig biedt het Goliving warmtekussen de verlossende oplossing. Verwen jezelf met dit dubbelzijdige, zachte fleece kussen dat niet alleen warmte levert, maar ook weldaad voor gewrichten en spieren, en een kalmerende ontsnapping biedt van het dagelijkse ongemak.

Ontdek het ultieme welzijn met het Goliving warmtekussen - jouw dagelijkse toevluchtsoord voor rust en ontspanning. Met eigenschappen die zowel lichaam als geest verwennen, biedt dit warmtekussen een weldaad voor gewrichten en spieren, waardoor je de stress van de dag achter je kunt laten. Dubbelzijdig bruikbaar en omhuld met zacht fleece materiaal, omhult dit kussen je met een comfortabel en rustgevend gevoel. Kies uit de 3 warmtestanden, variërend van een aangename 53 graden tot een therapeutische 65 graden, en pas de warmte aan jouw behoeften aan. De ingebouwde oververhittingsbeveiliging zorgt voor gemoedsrust door automatisch uit te schakelen bij overschrijding van de veilige temperatuur. Geniet van het gemak van machinewasbaarheid tot 30 graden (vergeet niet eerst los te koppelen), waardoor het warmtekussen altijd fris en klaar voor gebruik is. Met een energiezuinig ontwerp en een vermogen van 100 Watt, combineert dit kussen comfort met efficiëntie.

Compleet Welzijn voor Lichaam en Geest

Het Goliving warmtekussen biedt meer dan alleen warmte; het verlicht spanning en pijn, stimuleert de bloedcirculatie en maximaliseert het algehele welzijn. Het is niet slechts een warmtebron, maar een complete ervaring die zowel lichaam als geest verzorgt.

Optimale Warmtecontrole voor Persoonlijk Comfort

Onderscheidend door zijn drie warmtestanden, variërend van 53 tot 65 graden Celsius, biedt het Goliving warmtekussen optimale warmtecontrole. Kies de perfecte temperatuur voor ultiem comfort en therapeutisch effect, waardoor het zich aanpast aan jouw individuele behoeften.

Veiligheid en Zorgeloos Gebruik met Oververhittingsbeveiliging

De ingebouwde oververhittingsbeveiliging zorgt voor gemoedsrust door automatisch uit te schakelen bij te hoge temperaturen. Dit waarborgt veiligheid en maakt zorgeloos gebruik mogelijk, zelfs tijdens langdurige ontspanningssessies.

Duurzaamheid en Hygiëne met Machinewasbaarheid

Machinewasbaar tot 30 graden, met de mogelijkheid om het kussen los te koppelen, biedt het Goliving warmtekussen duurzaamheid en hygiëne. Geniet altijd van een fris en schoon product, waardoor het geschikt is voor langdurig en hygiënisch gebruik.

Energiezuinig Ontwerp voor Efficiëntie

Met een vermogen van 100 Watt combineert het Goliving warmtekussen comfort met efficiëntie. Ontspan zonder zorgen over hoge energiekosten en draag tegelijkertijd bij aan een milieuvriendelijke levensstijl.

Timerfunctie voor Gepersonaliseerd Gebruik

De toevoeging van een timerfunctie maakt het Goliving warmtekussen nog persoonlijker. Stel de timer in voor de gewenste duur en geniet van warmte op maat, waardoor het kussen zich onderscheidt door zijn aandacht voor individuele behoeften.

Producteigenschappen

  • Merk: Goliving
  • Kleur: Grijs
  • Formaat: 30 x 60 cm
  • Vermogen: 100 Watt
  • Materiaal: Zacht fleece
  • Timerfunctie
  • 3 Warmtestanden (53-65 graden)
  • Machinewasbaar tot 40 graden

Over Goliving

Stap binnen bij Goliving, waar we de kunst van comfortabel leven begrijpen. Onze diverse collectie omvat slimme elektronica, reisvriendelijke koffers, verwarmende oplossingen, badkamerbenodigdheden, stijlvolle meubels, thuiswerkaccessoires, tuinverfraaiingen, verlichting en verfijnde woonaccessoires. Met zorgvuldig geselecteerde producten bieden we oplossingen die passen bij elke levensstijl. Goliving staat voor betaalbare kwaliteit, waar comfort en stijl samenkomen in een harmonieus huishouden. Ontdek onze brede selectie en verrijk jouw leefomgeving vandaag nog.

Productspecificaties

  • Merk: Goliving
  • EAN: 8720938245664
  • Temperatuur instelling: Handmatig
  • Afstandsbediening: Ja
  • Vermogen (Watt): 100.0
  • Aantal standen: 3
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Fleece
  • Afmeting (cm): 30x60x60 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten