Goliving whiteboard met stiften - Magnetisch bord - 60 x 90 cm - Krasvast memobord - Schoolbord - Emaille magneetbord

4484016
31.95
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Gosmart
4,6 Sterren
Goliving whiteboard met stiften - Magnetisch bord - 60 x 90 cm - Krasvast memobord - Schoolbord - Emaille magneetbord
31.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Dit praktische whiteboard inclusief stiften is van alle markten thuis.

Het Goliving whiteboard is een waardevolle toevoeging in elke vergaderruimte, of gewoon thuis. Dit handige memobord is droog uitwisbaar en wordt geleverd met vier stiften en bevestigingsmateriaal. Ook kun je op dit whiteboard volop magneten kwijt én zorgt de emaille laag voor een krasvaste finish. Zo gaat dit planbord jarenlang mee.

De voordelen op een rijtje
• Krasvaste emaille laag
• Royaal formaat van 60 x 90 cm
• Magnetisch en droog uitwisbaar
• Afneembare goot voor stiften
• Inclusief stiften en bevestigingsmateriaal

Handig Goliving whiteboard
Of je nu een whiteboard nodig hebt voor in een vergaderruimte, of je thuis een handig notitiebord kunt gebruiken: Dit Goliving whiteboard is een slimme keuze. Het whiteboard is krasvast dankzij de emaille laag, en netjes afgewerkt. Hierdoor past deze in elke omgeving. Op het royale formaat van 60 x 90 cm kun je alles kwijt en dankzij de
meegeleverde stiften kun je direct aan de slag.

Krasvast memobord
Dit memobord van metaal heeft een emaille finish. Dit zorgt ervoor dat de toplaag krasvast is, en extra lang meegaat. Of je het whiteboard nu dagelijks gebruikt, of incidenteel: je hoeft je hoe dan ook geen zorgen te maken over krassen. Dit whiteboard gaat door de emaille afwerking extra lang mee.

Multifunctioneel planbord
Dit whiteboard is geschikt voor allerlei doeleinden. Brainstormen met je collega’s? Formules uitleggen aan je leerlingen, Boodschappenlijstjes of weekplanningen voor je gezin bijhouden? Het kan allemaal met dit handige Goliving memobord. Het memobord heeft geen voorgedrukte belijning of template. Zo deel je dit handige planbord precies in zoals het jou uitkomt.

Droog uitwisbaar
Ook handig: dit whiteboard kun je keer op keer op keer opnieuw gebruiken. Het magneetbord is namelijk droog uitwisbaar. Geen eindeloos boenen nodig! Gewoon een simpele veeg met een microvezeldoekje, en voilà: jouw whiteboard is weer klaar voor gebruik.

Magnetisch
Naast whiteboard-stiften, is dit whiteboard ook geschikt om te gebruiken met magneten. Ook belangrijke documenten, notities, of briefjes kun je dus kwijt op dit handige magneetbord.

Ruim formaat en strak design
Ook hoef je met dit whiteboard geen zorgen te hebben over de ruimte. Met een hoogte van 60 cm en een breedte van 90 cm heb je volop plek voor alles wat je wilt noteren. Zo hoef je niet halverwege een brainstormsessie je eerdere ideeën weg te vegen. Wel zo praktisch!

Makkelijk te bevestigen
Ook handig: dit Goliving Whiteboard wordt geleverd met bevestigingsmateriaal. Je kunt het bord hiermee binnen no time ophangen waar je maar wilt.

Inclusief stiften
En omdat je natuurlijk direct aan de slag wilt na het ophangen van je whiteboard, krijg je er direct vier whiteboard markers bij in de kleuren zwart, blauw, groen, en rood. En als je uitgeschreven bent? Dan leg je deze stiften weg in het handige gootje onderaan het bord.

Productspecificaties

  • Merk: Goliving
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 8720387478798
  • Afmeting (cm): 60x90 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten