Gologi Slim persoonlijk alarm - Paniekknop - Senioren alarm - Draadloze alarmknop - Noodknop - WIFI - Met app

4484011
37.95
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Gosmart
4,6 Sterren
Gologi Slim persoonlijk alarm - Paniekknop - Senioren alarm - Draadloze alarmknop - Noodknop - WIFI - Met app
37.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Als een dierbare iets overkomt, wil je natuurlijk zo snel mogelijk iets kunnen doen om te helpen. Maar hoe zorg je ervoor dat je gelijk op de hoogte bent wanneer er iets gebeurd is?

Let op! Dit persoonlijk alarm werkt alleen op WIFI en in combinatie met de Gologi App!

Dit persoonlijke alarm van Gologi is de uitkomst. Met dit persoonlijke alarm met ingebouwde paniekknop weet je gelijk wanneer iemand jouw hulp nodig heeft. Het is het ideale apparaatje dat ouderen, familie of vrienden bij zich kunnen dragen of aan de muur bevestigd kan worden. De knop zelf is zeer gebruiksvriendelijk en van hoge kwaliteit, waardoor de knop heel eenvoudig te gebruiken is en ook volledig betrouwbaar is.

Met één druk op de knop een hulpbericht naar de buitenwereld

Al met één druk op de knop kun je iemand op de hoogte stellen van een mogelijk ongeval. Hierdoor kan er direct hulp ingeschakeld worden. De knop is overal te bevestigen en kan ook met het meegeleverde koord om de nek gedragen worden. De SOS knop heeft als grote voordeel dat ouderen langer zelfstandig thuis kunnen wonen, zonder dat de familie zich zorgen hoeft te maken. De noodknop is voorzien van slechts één toets alarm, waardoor de knop voor ouderen zeer eenvoudig en snel gebruikt kan worden.

Geen maandelijkse kosten

Aan het gebruik van de knop zitten geen maandelijkse kosten verbonden, je betaalt enkel de kosten voor een eenmalige aanschaf. Eenmaal ontvangen kun je de knop los gebruiken en hoef je de knop alleen nog maar te verbinden met het WiFi netwerk. Er moet dus wel WiFi aanwezig zijn op de locatie. Als er op de SOS knop gedrukt wordt, wordt er via de Gologi app direct een melding gestuurd naar de juiste persoon, zodat deze persoon gelijk kan handelen.

De voordelen

  • Langer zelfstandig wonen – Maak jij je snel zorgen over een oudere die alleen wilt blijven wonen? Dankzij de Gologi SOS paniekknop weet je altijd wanneer je te hulp moet schieten en ervaren jullie beiden een veiliger gevoel.
  • 1 jaar garantie – Op het persoonlijke alarm zit 1 jaar garantie. Bij gebreken wordt de knop direct vervangen!
  • Eenvoudig te gebruiken – Je hoeft de SOS knop enkel te verbinden met het WiFi netwerk van de gebruiken en te koppelen aan de Gologi app.
  • Krachtige ingebouwde accu – Het Gologi persoonlijke alarm is voorzien van een krachtige ingebouwde accu die tot 6 maanden meegaat. De accu is daarna binnen 3 uur weer volledig op te laden.

Productspecificaties

  • Merk: Gologi
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 8720828084281
  • Te bedienen via mobiele app: Ja
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Afmeting (cm): 2x6x6 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten