GoPro HERO 11 Black Mini

4107042
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Geniet van de ongelooflijke videoprestaties van de GoPro HERO11 Black in een kleiner, lichter en eenvoudiger ontwerp dat klaar is voor actie. Dankzij het compacte formaat van de GoPro HERO11 Black Mini is hij gemakkelijker mee te nemen tijdens het vastleggen van meeslepende beelden, en de nieuwe dubbele bevestigingsplaatjes zorgen voor extra bevestigingsmogelijkheden op je lichaam en je helm. Hij is nog net zo waterdicht als altijd en zelfs nog robuuster, en is gemaakt om elk avontuur vast te leggen. Druk op de sluiterknop om de camera in te schakelen en begin met opnemen. Na het opnemen hoef je alleen maar de camera op te laden en zelf te ontspannen. Het beeldmateriaal wordt automatisch geüpload naar de cloud en omgezet in een fantastische video met hoogtepunten die naar je telefoon wordt verzonden, zodat je hem kunt delen. De nieuwe beeldsensor zorgt voor verbluffende video's tot 5,3K met de vloeiende stabiliteit van de bekroonde HyperSmooth 5.0-videostabilisatie.

De power van de HERO11 Black. Maar dan kleiner en lichter.
Profiteer van dezelfde hoogwaardige 5,3K60 video en HyperSmooth 5.0-videostabilisatie als de HERO11 Black, in een kleiner en lichter ontwerp. Dankzij het formaat van de HERO11 Black Mini is deze camera ideaal voor het vastleggen van verbluffend beeldmateriaal met behulp van bevestigingen op een helm of op het lichaam. Je kunt de camera comfortabel dragen zonder dat deze in de weg zit tijdens mountainbiken, skiën, skaten en meer.

Ongekend veel bevestigingsopties
De HERO11 Black Mini is de eerste GoPro met twee sets inklapbare bevestigingsplaatjes, waardoor hij meer bevestigingsopties heeft dan welke andere GoPro ooit. Gebruik de nieuwe plaatjes aan de achterkant als je een subtielere, onopvallende bevestiging wilt. Ze zijn perfect voor gestroomlijnde bevestiging op een helm en bieden toch voldoende flexibiliteit om de camerahoek direct aan te kunnen passen. Gebruik de onderste bevestigingsplaatjes op handgrepen, statieven en bevestigingen op de uitrusting.

Extra robuust en waterdicht
De HERO11 Black Mini tilt de legendarische robuustheid van GoPro naar een hoger niveau, en is verpakt in een stevige behuizing. Hierdoor is de camera nog beter bestand tegen het weer en alles wat je op je avonturen tegenkomt. Hij weerstaat probleemloos modder, sneeuw, vuil en meer. Spoel hem af en ga er weer op uit. Hij is nog net zo waterdicht als altijd (tot een diepte van 10 m) en heeft een krasbestendige lenskap die nog meer bescherming biedt en die je indien nodig eenvoudig kunt vervangen.

Eenvoud met 1 knop met eenvoudige en professionele bediening
Met de HERO11 Black Mini maak je eenvoudig geweldige opnamen van je avontuur. Je hoeft alleen nog maar te richten en op de knop te drukken. Met de eenvoudige bedieningsknoppen hoef je alleen maar op de sluiterknop te drukken om de camera in te schakelen en te beginnen met het opnemen van verbluffende 4K-video (met de optie om over te schakelen naar 5,3K-video). Schakel over naar professionele bediening als je de instellingen voor de resolutie, framesnelheid, digitale lenzen en beeldkwaliteit wilt aanpassen om de opnamen precies zo in te stellen als jij dat wilt.

Leg vast. Laad op.
Ontvang automatisch een video met je highlights. Sluit je GoPro aan wanneer je verbinding hebt met je wifithuisnetwerk. Tijdens het opladen wordt je beeldmateriaal automatisch geüpload naar de cloud en dit wordt gebruikt om een video met je highlights te maken, met op de beat gesynchroniseerde muziek en effecten. Video's worden automatisch naar je telefoon verzonden en kunnen worden gedeeld.

Nieuwe beeldsensor
De krachtige nieuwe beeldsensor van de HERO11 Black Mini biedt de grootste kijkhoek ooit op een HERO-camera. Dit geeft je een extra groot canvas voor je creativiteit, omdat je meer van de lucht en horizon kunt vastleggen in elke opname. Gebruik de GoPro Quik-app om in te zoomen, je opnamen bij te snijden, aspectverhoudingen aan te passen en nog veel meer terwijl je de rijke texturen en scherpte van je beeldmateriaal behoudt.

Ongelooflijke beeldkwaliteit
De HERO11 Black Mini legt de actie vast in beelden met scherpe details en bioscoopkwaliteit, dankzij 5,3K-video die 91% meer resolutie biedt dan 4K en zelfs 665% meer dan 1080p. Bovendien kun je 2,7K-video opnemen met 240 beelden per seconde en afspelen in supervloeiende 8x slow motion om details vast te leggen die niet zichtbaar zijn bij een normale snelheid. Een waterafstotende lenskap helpt zelfs lensschitteringen en andere artefacten te voorkomen, zodat je foto's en video's nog mooier worden.

Video met hoge resolutie en framegrabs
De geweldige 5,3K-beelden van de HERO11 Black Mini zorgen voor meer dan alleen ongelooflijke video's met hoge resolutie. Met de GoPro Quik-app of andere bewerkingssoftware maak je van je video's ook foto's van hoge kwaliteit tot 24,7 MP. Als je in je video een geweldige opname ziet, hoef je er alleen maar op te tikken. De app neemt het gewenste frame en slaat dit op als een foto die je kunt delen en plaatsen.

Met een Emmy bekroonde HyperSmooth 5.0-videostabilisatie
HyperSmooth is nog nooit zo goed geweest. En nu zijn de ongelooflijk vloeiende beelden bekroond met een waanzinnige prijs: een Emmy in 2021 voor de camerasensor en softwarestabilisatie. HyperSmooth 5.0 legt de lat nog hoger met horizonvergrendeling, verbeterde stabilisatie voor beeldmateriaal met een beeldverhouding van 4:3 dankzij onze nieuwe beeldsensor, en AutoBoost voor maximale stabilisatie met minimale beelduitsnijding. Fiets, schaats, ski, ren met je kinderen door het park of maak geweldige POV-opnamen van je huisdieren. Zelfs de meest schokkerige opnamen worden supervloeiende opnamen.

360° draaibare horizonvergrendeling
Geef je video's de uitstraling van professionele producties door de horizon stabiel, recht en vloeiend te houden met behulp van de digitale lens met lineaire en horizonvergrendeling. De HERO11 Black Mini is voorzien van horizonvergrendeling, waardoor je beeldmateriaal stabiel blijft, zelfs als je camera 360° draait tijdens het opnemen.2 In combinatie met HyperSmooth levert horizonvergrendeling supervloeiende beelden op die er perfect recht uitzien wanneer je dat wilt. Je hebt geen cardanische stabilisatie of stabilisatiesoftware nodig voor resultaten van professionele kwaliteit.

Enduro-accutechnologie met lange levensduur
De geïntegreerde accu van de HERO11 Black Mini maakt gebruik van geavanceerde GoPro Enduro-accutechnologie en haalt het maximale uit de 1500 mAh aan power, wat zorgt voor betere prestaties bij koud weer en langere opnametijden bij gemiddelde temperaturen. Zo kun je bij lagere temperaturen dan ooit ski-, snowboard- en andere winterfoto's maken. Hij laadt ook sneller op, zodat je minder lang hoeft te wachten en meer tijd hebt om op avontuur te gaan.

10-bits kleuren
Met de HERO11 Black Mini kun je kiezen tussen het opnemen met 8-bits of 10-bits kleuren. Met 10-bits kleuren kun je meer dan 1 miljard kleuren weergeven en zorgen voor een verbeterde kleurdiepte, vloeiendere gradaties en realistischere video's.

Nieuwe digitale HyperView-lens
Deze exclusieve GoPro-lens maakt opnamen met een beeldverhouding van 8:7 die worden weergegeven met onze nieuwe beeldsensor als groothoekopname van 16:9. Het resultaat is een ultrameeslepende video met actiegerichte Point of View-beelden, doordat je meer van jou en je omgeving vastlegt.

Ultraveelzijdig met een beeldverhouding van 8:7
De beeldverhouding van 8:7 legt meer van de scène vast in elke opname. Dankzij de extra hoogte is deze camera perfect voor elk gewenst opnameformaat dat je met de GoPro Quik-app wilt maken. Met de app kun je in je video's ook van digitale lens wisselen na het opnemen. Schakel over van de ultrameeslepende HyperView-lens naar SuperView, groothoek of lineair om precies de opname te maken die je wilt. Maak vervolgens een extra hoge opname om op sociale media te plaatsen, of kies breedbeeld voor YouTube. Je kunt ook inzoomen op de beste delen van je video's. Vervolgens kun je fragmenten van de actie maken in hoge resolutie en de rest uitsnijden.

Nieuwe nachteffecten
De HERO11 Black Mini beschikt over drie nieuwe timelapse-modi waarmee je creatief te werk kunt gaan in het donker. Star Trails maakt gebruik van de rotatie van de aarde en de sterren om prachtige lichtsporen langs de nachtelijke hemel vast te leggen. Met Light Painting kun je schitterende penseelstreekeffecten maken met bewegend licht. Vehicle Light Trails maakt gebruik van nachtelijk verkeer om prachtige lichtsporen vast te leggen.

Livestreamen
Gebruik de HERO11 Black Mini om je volgende activiteit live te streamen in Full HD 1080p-video terwijl je vlogt met de vloeiende HyperSmooth-videostabilisatie en scherpe resolutie.

Eenvoudige overdracht en onbeperkte cloudback-up
Supereenvoudig, supersnel. Foto's en video's overdragen van je camera met cloudverbinding naar je telefoon kan op eenvoudige en flexibele wijze. Je hebt de keuze om moeiteloos draadloos te uploaden via de Quik-app of om razendsnel verbinding te maken via een USB-kabel.3 Je hebt ook de beschikking over onbeperkte cloudopslag met probleemloos automatisch uploaden. Je hoeft alleen maar je camera aan te sluiten wanneer je verbinding hebt met je wifithuisnetwerk en de camera doet de rest. Je kunt ook je SD-kaart gebruiken om de content over te zetten naar een computer voor een back-up in de cloud.

In de doos:

  • Toestel
  • Draagtas
  • Gebogen plakbevestiging
  • Bevestigingsgesp en vleugelschroef
  • USB-C-kabel

Productspecificaties:
  • Model: Hero 11 Mini
  • Model: Hero 11 Mini
  • Actioncamtype: Actioncam
  • Actioncamtype: Actioncam
  • Ondersteunde videoresolutie: 2704x1520 (2.7K), 3840x2160 (4K), 5120x2880 (5K)
  • Ondersteunde videoresolutie: 2704x1520 (2.7K), 3840x2160 (4K), 5120x2880 (5K)
  • FPS bij hoogste videoresolutie: 60fps
  • FPS bij hoogste videoresolutie: 60fps
  • Maximale videoframerate: 240fps
  • Maximale videoframerate: 240fps
  • Sensortype: CMOS
  • Sensortype: CMOS
  • Cameraresolutie: 27,6MP
  • Cameraresolutie: 27,6MP
  • Garantie: 2 jaar
  • Garantie: 2 jaar

Specificaties

  • Merk: GoPro
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 0818279029536
  • Geschikt voor onderwater: Ja
  • Type extern geheugenslot: Micro SD
  • Wifi: Ja, 802.11ac
  • Energiebron: Accu/Batterij
  • Camera resolutie: 5120 x 2160

Beoordelingen

Gesponsorde producten