Greenblue - Toilet - Draagbaar - 19 Liter - Zwart

3466379
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Het hoogwaardige mobiele toilet is bedoeld voor plaatsen zonder vaste riolering, zoals een perceel of een camping. Dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht kan het toilet ook mee op reis of een langere wandeling. De emmer is gemaakt van hoogwaardig kunststof en de goed hechtende elementen voorkomen de verspreiding van onaangename geurtjes. De draagbeugel is ook te gebruiken als toiletrolhouder en door de uitsparing aan de onderkant van de emmer is hij gemakkelijk te legen.

Handige hold-functie:
Het handvat kan ook handig als toiletpapierhouder worden gebruikt door het ene uiteinde van het handvat uit de emmer te trekken en er een rol toiletpapier over te trekken. Het handvat kan dan weer aan de emmer worden bevestigd  en helpt bij het morsen. In de uitsparing aan de onderkant van de emmer zit een praktische functie verstopt. Houd bij het uitschenken van de emmer met één hand het handvat vast - met de andere hand bereik je de uitsparing aan de buitenkant van de bodem van de emmer. Zo wordt de handling geoptimaliseerd zodat je deze vaak onaangenaam stinkende procedure snel op het podium kunt brengen.

Voor iedereen
Onze toiletten kunnen volledig zonder water en zonder chemicaliën worden gebruikt. Dankzij de goede verwerking van de bijzonder slijtvaste en robuuste kunststof materialen vervult de bak zijn functie zelfs op lange reizen zonder teleur te stellen. Daardoor een absolute allrounder voor caravans, campings, tenten, boten, tuinen, reizen en nog veel meer uitdagingen!

Specificaties

  • Merk: Greenblue
  • EAN: 5902211115021
  • Inhoud in liters: 19.0
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 38x21x38 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten