Grill- en Kookplaat voor Gasbarbecue Arosa Evo - Outdoorchef

3759171
577.99
Je kunt 115 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 115 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Vepa-Bins
4,5 Sterren
Grill- en Kookplaat voor Gasbarbecue Arosa Evo - Outdoorchef
577.99
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Grill- en Kookplaat voor Gasbarbecue Arosa Evo - Outdoorchef

Nóg meer sappige hamburgers, lekkere speklapjes of zelfs ouderwetse pannenkoeken bereid je op de grill- en kookplaat voor gasbarbecue Arosa Evo van Outdoorchef. Deze uitbreiding voor de barbecue bevestig je eenvoudig op de gasbarbecue Arosa Evo en het barbecueën kan beginnen. De uitbreiding bestaat uit een extra grillplaat en een extra kookplaat. Deze heeft twee losse branders, waardoor deze los van elkaar te bedienen zijn.

De kookplaat bestaat uit een gasfornuis met een keramische brander. Hierdoor verwarm je eenvoudig een pan tot maximaal 900°C, wat ideaal is voor het aanbraden van vlees! Je kan deze kookplaat natuurlijk ook gebruiken voor het maken van gerechten die normaal niet op de barbecue kunt maken, zoals een eitje, rijst of sausjes. Het fornuis is in te stellen op drie verschillende hoogtes. De hoogste stand kan gebruikt worden voor het dichtschroeien van vlees, vis en groenten. De middelste stand gebruik je voor het aanbraden en de laagste stand is ideaal voor ondermeer sauzen of rijst. Het grillrooster is in twee niveaus te verstellen en haalt net als de kookplaat hoge temperaturen. Dankzij deze hoge temperaturen wordt het vlees goed geroosterd, maar blijft de binnenkant sappig en mals. Verder zorgt de grill voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor meer vette of gemarineerde stukken vlees bereid worden zonder vetverbranding. Dit alles zorgt ervoor dat jouw barbecuegerechten een topresultaat zullen hebben.

Pluspunten:

  • Biedt 2 extra opties voor jouw barbecue
  • Makkelijk te bevestigen
  • Op meerdere hoogtes te gebruiken

Minpunt:

  • Alleen geschikt voor gasbarbecue Arosa Evo


Het merk Outdoorchef maakt intelligente barbecuesystemen waarmee iedere culinaire uitdaging een eitje wordt! Naast het grillen van vlees en vis is het met de barbecues van Outdoorchef zelfs mogelijk pizza's te bereiden, ovenschotels te maken en zelfs appeltaart te bakken!

Productspecificaties

  • Merk: Outdoorchef
  • Verpakkingsinhoud: Grill- en Kookplaat voor Gasbarbecue Arosa Evo - Outdoorchef
  • EAN: 7611984023942
  • Aantal onderdelen: 1
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 43,5x65x19,9 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 18.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten