HappyBed Taupe 60x70 - kussensloop set 2 stuks - 100% microvezel - Met rits sluiting

4560091
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ervaar Luxe Comfort: Stap in een wereld van ongekende zachtheid met de Happybed microvezel kussensloop. Deze premium kussensloop, zorgvuldig vervaardigd met ultrafijne microvezels, biedt een ongeëvenaarde zachtheid die je huid streelt en je een rustgevende slaap garandeert.

Gemakkelijke Rits Sluiting: Vergeet de worsteling met kussens die uit de sloop glippen. De innovatieve rits sluiting van onze kussensloop zorgt voor een moeiteloze bevestiging van je kussen, zodat je elke nacht van een ongestoorde slaap kunt genieten.

Stijl en Functionaliteit: Transformeer je slaapkamer moeiteloos met onze stijlvolle kussenslopen. Ze zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten bij elk interieur, waardoor je slaapkamer een chique en uitnodigende sfeer krijgt. Plus, met de mogelijkheid om te combineren met een dekbed zonder overtrek, creëer je een uniek en modern bedsetting.

30 Dagen Proefslapen: We zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze kussenslopen, dat we je een proefperiode van 30 dagen bieden. Ervaar zelf het verschil en geniet van een risicovrije aankoop. Niet tevreden? Stuur het product eenvoudig terug voor een volledige terugbetaling.

Onderhoudsvriendelijk: Onze kussenslopen zijn niet alleen comfortabel maar ook uiterst onderhoudsvriendelijk. Ze zijn machinewasbaar en behouden hun zachtheid en kleur, zelfs na meerdere wasbeurten.

Kies voor Happybed: Kies voor kwaliteit, comfort en stijl. Laat de Happybed microvezel kussensloop met rits je helpen om elke nacht in een oase van rust te veranderen. Ontdek vandaag nog hoe onze kussenslopen je slaapervaring kunnen transformeren!

Productspecificaties

  • Merk: HappyBed
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8721001721023
  • Geschikt voor wasdroger: Ja
  • Allergie vrij: Ja
  • Kleur: Taupe
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1000.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten