Hartman Milaan/Lena balkonset 160 cm

3971428
979.00
Je kunt 195 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 195 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hartman Milaan/Lena balkonset 160 cm
979.00
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Hartman Milaan/Lena 160 cm. verstelbare tuinset - 5-delig

Ben je op zoek naar de ideale manier om optimaal te genieten van jouw tuin? Zoek niet verder dan de Milaan/Lena tuinset - de perfecte keuze voor jou! Deze 4-persoons tuinset past bijna overal en is ideaal om te ontspannen in de frisse buitenlucht. De Corisca tuinstoelen hebben een verstelbare rugleuning en zijn op te vouwen. Dat is makkelijk meenemen! De  Lena tuintafel is gemaakt van duurzaam aluminium en is onderhoudsvriendelijk, zodat je er jarenlang plezier van hebt. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het creëren van jouw perfecte buitenruimte en geniet van alle voordelen van de Milaan/Lena tuinset!

Eigenschappen Milaan standenstoel

De Milaan standenstoel van Hartman is een exclusieve toevoeging aan ons assortiment. Het frame van deze stoel is gemaakt van aluminium. Dat gaat lang mee en heeft weinig tot geen onderhoud nodig. Wel zo fijn als je onbezorgd wilt genieten van je nieuwe stoel! De zit- en rugleuning zijn gemaakt van textileen. Een kunststof doek dat comfortabel zit. De stoel is in verschillende standen te plaatsen, zodat je altijd de juiste houding kunt vinden. Ook is deze tuinstoel opvouwbaar, wat meenemen en opbergen erg gemakkelijk maakt! De afwerking maakt deze stoel zo uniek, met gebogen randen aan de bovenkant en aan de zitting. 

Eigenschappen Lena tuintafel 160x90

De Lena tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium wordt veel gebruikt in de tuinmeubelindustrie en is dan ook perfect geschikt voor gebruik buitenshuis. Voordeel van dit materiaal is dat het erg stevig is, weinig onderhoud nodig heeft en jarenlang mee gaat. Daarnaast is aluminium licht van gewicht waardoor de tafel makkelijk te verplaatsen is. Voor extra bescherming is de aluminium afgewerkt met een antracietkleurige coating. Onder elke tafelpoot zit een verstelbaar dopje zodat je de tuintafel stabiel neer kunt zetten.

Deze set bestaat uit: 

4x Hartman Milaan verstelbare tuinstoel
1x Lena tuintafel 160 x 90 cm.

.

Specificaties

  • Merk: Hartman
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090315838867
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 45.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Aluminium
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten