Hartman Milaan/Silva houtlook 240x115 cm. ovale tuinset - 7-delig

3977611
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Hartman Milaan/Silva houtlook 240x115 cm. ovale tuinset - 7-delig - Verstelbaar

Transformeer je tuin tot een oase van stijl en functionaliteit met de verfijnde Milaan/Silva verstelbare tuinset. De stoelen hebben een unieke gebogen vorm en zijn verstelbaar en opvouwbaar, gemaakt van duurzaam aluminium en textileen voor een langdurige levensduur. De tafel met een stevig aluminium frame en een tafelblad van keramiek met een prachtige houtlook straalt een industrieel karakter uit en biedt plaats aan zes personen. Maak je buitenruimte compleet met deze comfortabele en trendy tuinset. 

Eigenschappen Milaan standenstoel

De Milaan standenstoel van Hartman is een exclusieve toevoeging aan ons assortiment. Het frame van deze stoel is gemaakt van aluminium. Dat gaat lang mee en heeft weinig tot geen onderhoud nodig. Wel zo fijn als je onbezorgd wilt genieten van je nieuwe stoel! De zit- en rugleuning zijn gemaakt van textileen. Een kunststof doek dat comfortabel zit. De stoel is in verschillende standen te plaatsen, zodat je altijd de juiste houding kunt vinden. Ook is deze tuinstoel opvouwbaar, wat meenemen en opbergen erg gemakkelijk maakt! De afwerking maakt deze stoel zo uniek, met gebogen randen aan de bovenkant en aan de zitting. 

Eigenschappen ovale tuintafel Silva - houtlook

Het ovale blad van de Silva tuintafel heeft een houtlook en is gemaakt van keramiek. Dit biedt niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook een zeer duurzaam oppervlak dat bestand is tegen krassen, hitte en vorst, zodat de tafel het hele jaar door buiten kan blijven staan. Het aluminium onderstel van de tafel is stevig en onderhoudsarm, zodat je er jarenlang plezier van hebt. De kruisvormige poten van de tafel geven deze een industriële uitstraling, wat perfect past bij een moderne en stijlvolle tuininrichting. Met een afmeting van 240 x 115 cm biedt de tafel genoeg ruimte voor 6 personen om comfortabel te kunnen zitten en te genieten van lange avonden buiten.

Deze set bestaat uit: 

6x Hartman Milaan verstelbare diningstoel
1x Silva houtlook tuintafel ovaal - 240x115 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Hartman
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090311557502
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 45.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten