Hartman Milaan verstelbaar/Nevada 240x100 cm. tuinset

3978315
1469.00
Je kunt 293 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 293 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hartman Milaan verstelbaar/Nevada 240x100 cm. tuinset
1469.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Hartman Milaan/Garden Impressions Nevada 240x100 cm. tuinset - verstelbaar

Maak van je tuin een stijlvol en functioneel paradijs met onze trendy Milaan/Nevda tuinset. Deze tuinset bestaat uit de trendy Nevada tuintafel van Garden Impressions en zes comfortabele Milaan tuinstoelen van Hartman. De Nevada tuintafel meet 240 x 100 cm. en biedt voldoende ruimte voor 6 tot 8 personen om te genieten van heerlijke maaltijden en gezellig samenzijn in de buitenlucht. De bijpassende Milaan tuinstoelen zijn verstelbaar, opvouwbaar en voorzien van een modern aluminium frame en een antracietkleurige textileen zit- en rugleuning. Deze combinatie van functionaliteit, comfort en verfijnde vormgeving zal je ongetwijfeld verleiden om je buitenruimte naar een hoger niveau te tillen. Wacht niet langer en transformeer je tuin met deze onweerstaanbare tuinset! Bestellen kan direct online! 

Eigenschappen Milaan standenstoel

De Milaan standenstoel van Hartman is een exclusieve toevoeging aan ons assortiment. Het frame van deze stoel is gemaakt van aluminium. Dat gaat lang mee en heeft weinig tot geen onderhoud nodig. Wel zo fijn als je onbezorgd wilt genieten van je nieuwe stoel! De zit- en rugleuning zijn gemaakt van textileen. Een kunststof doek dat comfortabel zit. De stoel is in verschillende standen te plaatsen, zodat je altijd de juiste houding kunt vinden. Ook is deze tuinstoel opvouwbaar, wat meenemen en opbergen erg gemakkelijk maakt! De afwerking maakt deze stoel zo uniek, met gebogen randen aan de bovenkant en aan de zitting. 

Eigenschappen Nevada tuintafel

Het frame van de tuintafel is gemaakt van stevig aluminium en behandeld met een antracietkleurige coating. Deze coating zorgt ervoor dat het frame kras- en stootvast is. Aluminium is een lichtgewicht materiaal dat niet kan verroesten, weinig onderhoud nodig heeft en jarenlang meegaat. Het tafelblad van de Nevada tuintafel is gemaakt van polywood. Polywood is een soort kunststof met de uitstraling van hout. Bij polywood dien je wel rekening te houden met het plaatsen van glaswerk, bloempotten etc. Dit kan namelijk schade veroorzaken. Lees hiervoor het onderhoudsadvies.

Deze set bestaat uit: 

6x tuinstoel Hartman Milaan - Verstelbaar
1x tuintafel Garden Impressions Nevada 240 x 100 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Hartman
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090308684624
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 45.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Kunststof
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten