Hartman Napoli/Constantine 188 x 96 cm. tuinset

3803176
795.00
Je kunt 159 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 159 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hartman Napoli/Constantine 188 x 96 cm. tuinset
795.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Dining tuinset met Napoli tuinstoel en Constantine tuintafel

Zoek jij een betaalbare tuinset die ook nog eens verstelbaar is? Dan is deze set een geschikte keus voor jou! Door de stoere Xerix coating is de Constantine tafel erg stoer. Door de neutrale kleuring past deze tuinset in vrijwel elke tuin. Groot genoeg voor jou en je gezin. Toch nog ruimte te kort? Dan kan je altijd nog 2 stoelen aan de kopse kant bijschuiven. Zo heb je altijd plek. De Napoli stoelen zorgen voor ultiem genieten tijdens het dineren en het relaxen. Door de verstelbare rugleuning zit iedereen goed!

Eigenschappen van de Hartman Napoli tuinstoel

Deze verstelbare tuinstoel heeft een stevig aluminium frame, tussen dit frame is een stevig textileen doek gespannen. Dit doek zorgt ervoor dat de stoel erg lekker zit. De stoel is in meerder standen te stellen zodat deze perfect geschikt is om in te dineren en na het eten lekker in de relax stand te zetten. Het textileen doek is erg gemakkelijk schoon te maken. Kortom een onderhoudsvriendelijke tuinstoel die ook nog eens lekker zit!

Eigenschappen van de Hartman Constantine dining tafel

De Constantine heeft een aluminium frame. Aluminium wordt veel gebruikt in de tuinmeubelenbranche en is dan ook hartstikke geschikt voor buitenshuis. Het materiaal kan niet verroesten, heeft weinig onderhoud nodig en is bestand tegen diverse weesinvloeden. Deze tuintafel heeft een coating in de kleur Xerix van Hartman. Het tafelblad van de tuintafel Constantine is vervaardigd uit keramiek. Keramiek is perfect voor buiten. Het is namelijk zeer bestand tegen warmte en vocht. De keramieken tafelbladen blijven hun kwaliteit behouden in alle weersomstandigheden en hebben weinig onderhoud nodig.

.

Productspecificaties

  • Merk: Hartman
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090305961919
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 44.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten