Hartman Sophie/Taste Ambassador 180x100 cm. tuinset - 5 delig

3925692
1716.00
Je kunt 343 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hartman Sophie/Taste Ambassador 180x100 cm. tuinset - 5 delig
1716.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Hartman Sophie/Taste Ambassador 180x100 cm. tuinset - 5 delig

Met deze Sophie/Ambassador tuinset kan jij genieten van een moderne tuinset met optimaal comfort. Daarbij is deze tuinset onderhoudsvriendelijk. Dat is pas onbezorgd genieten! De Sophie tuinstoelen van Hartman hebben een prachtige eigentijdse uitstraling in een tijdloze kleur. Deze stoelen hebben ergonomisch zitcomfort door de kunststof voorgevormde zitkuip. De Ambassador tuintafel van Taste geeft een stoere uitstraling aan deze 4 persoons tuinset. Dit komt door het onderstel met industriële uitstraling en teakhouten tafelblad. Door de lengte van 180 cm. kan je met 4 personen aanschuiven. Perfect wanneer je graag buiten eetentjes organiseert. Zie jij jezelf al aanschuiven? Bestel dan direct online! 

Eigenschappen Hartman Sophie Element dining armstoel - Xerix - Alu poot

Dit is de Sophie Element tuinstoel met aluminium onderstel van het bekende merk Hartman. Zoek je een leuke stoel die lekker zit en onderhoudsvrij is? Dan is deze stoel perfect! De Sophie stoel kenmerkt zich namelijk door zijn mooie vormgeving en het goede zitcomfort. Het zitcomfort zou je zelfs nog kunnen verhogen met een bijpassend kussentje die los bij de stoel kan worden aangeschaft. De vierkante vormgeving van de poten, wijzen de stoelen op het type ‘Element’. De kunststof kuip is voorgevormd, dit zorgt ervoor dat de stoel een ergonomisch zitcomfort biedt en daardoor dus erg lekker zit. Het frame van de Hartman Sophie Element tuinstoel is gemaakt van Aluminium. Voor dit materiaal is bewust gekozen omdat dit sterk en onderhoudsvriendelijk is! Het frame is Xerix gecoated zodat het mooi aansluit bij de kunststof grijze kuip.

Eigenschappen van de Taste Ambassador tuintafel

De Ambassador tuintafel van Taste heeft een teakhouten blad. Teak hout is een harde houtsoort en daarmee perfect geschikt voor het gebruik in tuintafels. Teak hout zal na verloop van tijd gaan verkleuren en haarscheurtjes gaan vertonen. Dit is niet erg want het maakt de tafel juist nog stoerder. Mocht je de voorkeur hebben om de originele kleur te behouden van het teak hout. Dan adviseren wij om de tafel te behandelen met een protector. Deze kun je eenvoudig mee bestellen in de voordeelbundel. Om vlekken te voorkomen kun je de teak tafel ook behandelen met een teak shield. Dit onderhoudsmiddel zorgt er tevens voor dat het teak water- en vuilafstotend is. Let op dat je de teak tuintafel nooit afdekt met een hoes. Wanneer het tafelblad volledig afgesloten wordt kan het niet “ademen” en kunnen er lelijke vlekken ontstaan. 

Deze set bestaat uit:

4x Hartman Sophie Element tuinstoel - Xerix
1x Taste Ambassador tuintafel - 180x100 cm.

Deze tuinset wordt geleverd inclusief zit- en rugkussens. De tuinset dient u zelf te monteren.

.

Productspecificaties

  • Merk: Hartman
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6090318655607
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 44.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten